Όλγα Τρέμη - Μαρία Χούκλη: H αντεπίθεση του ΑΝΤ1 στο δελτίο ειδήσεων

Όλγα Τρέμη - Μαρία Χούκλη: H αντεπίθεση του ΑΝΤ1 στο δελτίο ειδήσεων

Το κανάλι του Αμαρουσίου συνεχίζει να κοντράρει και να αποκτά προβάδισμα τις τελευταίες μέρες στο δελτίο ειδήσεων και αυτό ειναι μια πραγματικότητα από τα νούμερα της AGB.

Και η παρουσία της Ρίτσας Μπιζόγλη βοήθησε τον ΑΝΤ1 να πάρει προβάδισμα και το Σαββατοκύριακο. Την περασμένη Παρασκευή συγκεκριμένα η Μαρία Χούκλη ανέτρεψε τα δεδομένα και έφερε στην πρώτη θέση το κεντρικό δελτίο του καναλιού του Αμαρουσίου, κάτι που επανέλαβε το Σάββατο και η νέα μεταγραφή στην ενημέρωση του ΑΝΤ1 από το κρατικό κανάλι που λέγεται Ρίτσα Μπιζόγλη.

Τι έγινε όμως τη Δευτέρα το βράδυ μιας και Τρίτη- Τετάρτη υπάρχει απεργία; Με 0,1% διαφορά πέρασε η Όλγα Τρέμη μπροστά με 27,7% με τον ΑΝΤ1 να ακολουθεί με 27,6! Λίγο πιο ξεκάθαρα ήταν τα πράγματα όσον αφορά στο νεανικό κοινό, όπου το κανάλι της Μεσογείων συγκέντρωσε το 22,2% των ηλικιών 15-44, ενώ το δελτίο της Μαρίας Χούκλη έκλεισε με ποσοστό 21%.

Σημαντικός παράγοντας για τις αλλαγές που έχουν γίνει στη "μάχη των 20.0", φαίνεται πως είναι η μάχη που γίνεται στο λεγόμενο lead in του καναλιού και συγκεκριμένα στο δελτίο ειδήσεων. Το τουρκικό σίριαλ "Πειρασμός" έχει καταφέρει να περάσει μπροστά από τα "Κλεμμένα Όνειρα", με αποτέλεσμα το δελτίο του ΑΝΤ1 να παίρνει μεγαλύτερη πάσα από αυτό του MEGA. Την Δευτέρα, ο "Πειρασμός" συγκέντρωσε το 30,3% των τηλεθεατών, ενώ τα "Κλεμμένα Όνειρα" 27,5%. Αυτό έχει θορυβήσει το επιτελείο του Mega και υπάρχουν πολλές συσκέψεις το τελευταίο διάστημα για να δουν τι φταίει.