Η Rosie Huntington-Whiteley βάζει τα γυαλιά στην Megan Fox

Η Rosie Huntington-Whiteley βάζει τα γυαλιά στην Megan Fox

Η νυν πρωταγωνίστρια των Transformers αποδεικνύει γιατί ήταν τόσο εύκολο να «φάει» τη θέση της πρώην πρωταγωνίστριας. Και το κάνει με αξεπέραστο στιλ.

Τι γίνεται όταν δύο από τις πιο όμορφες, εντυπωσιακές και διάσημες σταρ της showbiz τυχαίνει να βρίσκονται στο ίδιο αεροδρόμιο, την ίδια μέρα και την ίδια ώρα; Όταν η μία είναι σαν τον φτωχό συγγενή και η άλλη λάμπει σαν να βρίσκεται πάνω σε πασαρέλα, μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει ποια κερδίζει το παιχνίδι των εντυπώσεων. Πόσο, δε, όταν η δεύτερη είναι η διάδοχος της πρώτης σε μία από τις πιο εμπορικές ταινίες της τελευταίας χρονιάς.

Ο λόγος για τη Rosie Huntington-Whiteley και τη Megan Fox, οι οποίες έτυχε να πετάνε την ίδια μέρα από το αεροδρόμιο του LA και ο φακός των παπαράτσι τις απαθανάτισε κατά την είσοδό τους στο κτίριο. Για μία από τις δύο όμως, αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι και το καλύτερο marketing trick.

H Megan, ντυμένη εντελώς χύμα, με φαρδιές φόρμες, καπέλο του μπέιζμπολ, κουκούλα με γούνα και βαριές, γούνινες μπότες, προσπαθούσε να αποφύγει τους φωτογράφους και είχε ένα μόνιμο ύφος ενόχλησης και ξινίλας στο πρόσωπό της. Μπορεί να προσπαθούσε να περάσει απαρατήρητη, το μόνο που κατάφερε όμως ήταν να τραβήξει ακόμα περισσότερη προσοχή επάνω της -και όχι με την καλή έννοια.

Η Rosie, από την άλλη, ήταν η επιτομή του στιλ και της κλάσης. Απλά πράγματα. Με ένα skinny μαύρο παντελόνι, κόκκινο μπλουζάκι, δερμάτινο jacket, sneakers και το κλασικό φουλάρι Salvatore Ferragamo που έχει γίνει δεύτερο δέρμα της τελευταία, το μοντέλο-ηθοποιός έδειξε πως μπορείς να κάνεις μια αεράτη, θηλυκή αλλά και άνετη εμφάνιση στο αεροδρόμιο, χωρίς να γίνεσαι γραφική σταρ.

Όσο λοιπόν η Megan έπαιζε κρυφτό με τους παπαράτσι, στράβωνε τα μούτρα της, και έβαζε φουλάρια γύρω από το πρόσωπό της για να καλυφθεί, η Rosie πήγαινε χαλαρή κι ωραία προς το check-in, με τη διακριτική γοητεία της να τραβάει τα βλέμματα αλλά μόνο για τους καλύτερους λόγους.

Και στη τελική, εντελώς μεταξύ μας Megan, αν κάποια από τις δυο σας έπρεπε να νιώθει την ανάγκη να προστατευτεί από τους παπαράτσι, αυτή θα ήταν η Rosie. Με την κατηφόρα που έχει πάρει η καριέρα σου τελευταία, εσύ θα έπρεπε να τους κυνηγάς.