Η Adele δεν είναι αντροχωρίστρα

Η Adele δεν είναι αντροχωρίστρα

Ποιος θέλει να σπιλώσει το καλό κορίτσι της pop;

Η Adele είναι ένα κορίτσι που πόνεσε εξαιτίας του έρωτα και του γεγονότος ότι δεν είχε αγαπηθεί όσο της άξιζε, αλλά φρόντισε τον πόνο αυτό να τον διοχετεύσει σε ένα τραγούδι που ήδη έχει στιγματίσει τις ζωές όλων. Φυσικά αναφερόμαστε στο δακρύβρεχτο «Someone like you» που δεν υπάρχει ψυχή που να μην δάκρυσε το 2011 ακούγοντας το.

Αυτό το κορίτσι, λοιπόν, βρήκε τελικά τον έρωτα και μάλλον την αγάπη που τόσο της αξίζει στο πρόσωπο του στρουμπουλού και γλυκού Simon Konecki. Το παραμύθι όμως της Adele δεν εξελίσσεται όπως θέλει η ζουμερή «πριγκίπισσα» της pop καθώς οι κίτρινες φυλλάδες της Γηραιάς Αλβιώνας θέλουν να σπιλώσουν τη σχέση αυτή αποκαλώντας την «αντροχωρίστρα» και κατηγορώντας τη πως τα έχει με ένα παντρεμένο.

Η σεμνή pop star διαβάζοντας τις ειδήσεις αυτές εξερράγη και άμεσα στο ίδιο της το site έγραψε πως ο Simon είναι χωρισμένος εδώ και τέσσερα χρόνια και πως ουδεμία σχέση δεν είχε με το διαζύγιο του.

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία την ηθική της Adele και σίγουρα της ευχόμαστε να βρει στο πρόσωπο του συντρόφου της την ευτυχία που τόσο της αξίζει.