Γιατί διστάζει να επιστρέψει στην tv η Ευγενία Μανωλίδου;

Γιατί διστάζει να επιστρέψει στην tv η  Ευγενία Μανωλίδου;

Αν και είχε ανάγκη να μείνει εκτός τηλεόρασης, φαίνεται ότι θα επιστρέψει. Η Ευγενία κακά τα ψέματα έχει δεχτεί πολλά βέλη από το σύνολο των μέσων ενημέρωσης αλλά παραμένει στην πρώτη γραμμή και μαθαίνουμε για επιστροφή σε ένα πολύ αγαπημένο project στον ΑΝΤ1.

Σε αναλυτικό ρεπορτάζ του εβδομαδιαίου περιοδικού «People» μαθαίνουμε τις κινήσεις της αλλά και λόγια που έχει πει με τα τωρινά δεδομένα της καθημερινότητάς της.

«Είμαι πολύ καλά, ζω πολύ ήρεμα με την οικογένειά μου, με τα παιδιά και το σύζυγό μου, είμαι απόλυτα αφοσιωμένη στη μουσική μου, η οποία αυτή τη στιγμή προέχει και προηγείται οποιουδήποτε τηλεοπτικού προγράμματος. Αν προκύψει κάτι τηλεοπτικό, θα το μάθετε σίγουρα μέσα στις επόμενες μέρες» αναφέρει η Ευγενία Μανωλίδου σε όσους τη ρωτούν τελευταία για το αν θα κάνει πάλι κάτι μπροστά από τις κάμερες.

Ταυτόχρονα μπορεί να αποκλείει όλα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες εβδομάδες για την «τηλεοπτική επιστροφή» της, είτε ως μέλος της κριτικής επιτροπής του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο", είτε ως μέλος της κριτικής επιτροπής του "Dancing With the Stars" με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη πριν λίγες μέρες άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και μάλιστα με πολλές πιθανότητες να είναι στην θέση της κριτικής επιτροπής ενός παιχνιδιού και συζητήσεις έχουν γίνει. Αυτό απλά που προβληματίζει την σύζυγο του Άδωνη Γεωργιάδη είναι οι εκλογές που έρχονται και το προφίλ του συντρόφου της που έχει πάρει θέση σε υπουργείο το τελευταίο διάστημα. Πρόθεση υπάρχει αλλά οι πιθανότητες να επιστρέψει την τρέχουσα σεζόν είναι λίγες. Θέλει αλλά δε μπορεί η όμορφη μουσικός. Το δίλλημα είναι μεγάλο αλλά ακόμη είναι αναποφάσιστη.