Το παρασκήνιο του Dancing on Ice, η ψηφοφορία και οι απουσίες του τελικού

Το παρασκήνιο του Dancing on Ice, η ψηφοφορία και οι απουσίες του τελικού

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του σόου στον πάγο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ιωάννα Πηλιχού κάνουν εντατικές πρόβες με στόχο την πρωτιά. Τα αποτελέσματα τρέχουν, το φαβορί υπάρχει και οι απουσίες θα είναι παραπάνω από τρεις για προσωπικούς και ιατρικούς λόγους.


Ξεκινάμε με επώνυμες προβλέψεις αγαπημένων προσώπων για τον νικητή στον τελικό της Κυριακής όπως δημοσιεύει το περιοδικό «Down Town».

Δημήτρης Βλάχος: «Θέλω να κερδίσει η Ιωάννα Πηλιχού, γιατί παίζουμε μαζί στη σειρά Ελεύθερος κι Ωραίος στον ANT1».

Γιώργος Βλάχος: «Δεν ξέρω καμία προσωπικά, αλλά μου είναι πιο συμπαθής η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Θα διαλέξω την Πηνελόπη»

Σάββας Πούμπουρας: «Η Ιωάννα Πηλιχού. Μου αρέσει περισσότερο».

Γιώργος Χειμωνέτος: «Θα ήθελα να κερδίσουν και οι δύο, αλλά αφού πρέπει να διαλέξω μία, θα πω την Ιωάννα Πηλιχού».

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Συμπαθώ και τις δύο, αλλά θα πω την Πηνελόπη Αναστοπούλου, γιατί ήμασταν στην ίδια δραματική σχολή, στο Θέατρο Τέχνης».


Όσον αφορά στα αποτελέσματα, όπως τρέχουν από τη Δευτέρα το πρωί, μαθαίνουμε ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δίνει μάχη να πλησιάσει την Ιωάννα Πηλιχού που από το τρίτο live δεν έχει χάσει την πρώτη θέση.

Το ποσοστό της είναι στο 53% και στο 47% αντίθετα στην Πηνελόπη. Η συμμετοχή του κοινού είναι υποτονική αλλά ελπίζουν οι υπεύθυνοι της παραγωγής ότι την Κυριακή κατά την διάρκεια του σόου θα υπάρχει μαζική ψήφος. Από την βραδιά του "Dancing on Ice" θα απουσιάσει ο Θέμης Γεωργαντάς, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή που φήμες την φέρουν να είναι σε εγκυμοσύνη αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Η Χριστίνα Παππά θα σφίξει τα δόντια και θα χορέψει μετά τον τραυματισμό που είχε και ο Βασίλειος Κωστέτσος κάνει πρόβες για μια χορογραφία που έχει καταπλήξει και τον ίδιο. Ο ντόρος μπορεί να μην είναι μεγάλος για ένα τέτοιο παιχνίδι με ακριβή παραγωγή αλλά πάντα παρασκήνιο και ψηφοφορίες δίνουν νούμερα τηλεθέασης και λαβή για σχόλια πριν και μετά το έπαθλο. Αναμονή μέχρι την Κυριακή στις 21.00 και καλή επιτυχία στις δυο κοπέλες.