7 περιδέραια και 11 αρνιά!

7 περιδέραια και 11 αρνιά!

Όχι δε τρελάθηκα εγώ! Η φίλη μου η Νανά Παλαιτσάκη τρελάθηκε μάλλον. Μη φανταστείτε επικίνδυνη τρέλα αλλά όσο να ναι αγριεύτηκα. Μιλάμε στο τηλέφωνο, ενώ φωτογραφίζεται για μεγάλη καμπάνια της γκαλερί Τσαγκαράκη. Την πετυχαίνω να της κολλάει η Έλενα Ψωμά την βλεφαρίδα! Ετοιμάζει θεατρική εμφάνιση τύπου stand up comedy... σε μπαρ! Οργανώνει δική μου έκθεση ζωγραφικής (δείτε τι σεμνά σας το φέρνω!), τώρα κάνει διαφήμιση, τους καταλόγους και ξέρω γω τι άλλο κλεισμένη στα στούντιο κάνα 48ωρο, ενώ έχει και την γυναικεία εκπομπή της στο κανάλι 9! Μου τα λέει όλα αυτά με ρυθμό πολυβόλου, αλλά ασθμαίνοντας διότι κολλιέται και η βλεφαρίδα ταυτοχρόνως.

Και εδώ αρχίζει η παράνοια γιατί μέχρι εδώ εγώ νορμάλ τα βρίσκω όλα (σ.σ: για Νανά εννοείται!)! Αφού μου αναφέρει ότι δρομολογεί ένα πολιτισμικό θέαμα με live κάλυψη εκδηλώσεων στο διαδίκτυο και πως ο άνδρας της παίζει στην καινούργια διαφήμιση της Aegean, σχολιάζοντας πως ευτυχώς δεν παίζει σε διαφήμιση καμιάς τράπεζας, μου λέει ξαφνικά:

- «11αρνιά».
- Ορίστε;
- «11 αρνιά, παιδάκι μου».
- Και ένας κακός λύκος; (την παίρνω εγώ με το καλό!).
- «11 αρνιά, γελοία (σ.σ; εγώ! Έδωσε ο πρόεδρος της Βαρβακείου Αγοράς, στον Γιώργο Αφτιά για να τα μοιράσει στους τηλεθεατές του στην πρώτη εκπομπή του στον ΣΚΑΪ».
- Πρωτότυπο και πολύτιμο δώρο το αρνί στις μέρες μας. Αξιομνημόνευτο και αξιοζήλευτο! «
- Και ξέρεις; Νόμιζε ο κόσμος πως ξεκινούσε ο Αυτιάς την περασμένη εβδομάδα και μπλόκαρε το τηλεφωνικό κέντρο, το Σάββατο από την ανάγκη τους για καταγγελίες, αλλά σε κλείνω τώρα γιατί πρέπει να φορέσω εφτά περιδέραια».

Και τι είναι 7 περιδέραια μπροστά σε 11 αρνιά, έλεγα εγώ, στο βρόντο, γιατί το είχε ήδη κλείσει! Μα 11 αρνιά;