Η Charlize Theron κριτής στο Top Chef

Η Charlize Theron κριτής στο Top Chef

Η λαμπερή ηθοποιός έβαλε τα καλά της και πήρε το αυστηρό της βλέμμα για ένα guest στο αμερικάνικο Top Chef Texas.

Δεν παίζει μόνο τη Κακιά Βασίλισσα στην νέα ταινία-παραλλαγή του παραμυθιού της Χιονάτης, «Snow White and the Huntsman», αλλά και σαν μία τέτοια της φέρθηκαν στο τελευταίο επεισόδιο του Top Chef Texas, του διάσημου διαγωνισμού μαγειρικής στην έκδοση για την συγκεκριμένη πολιτεία της Αμερικής. Ευτυχώς όχι σαν κακιά, αλλά σαν βασίλισσα, σκέτο.

Η Charlize Theron ήταν καλεσμένη του παιχνιδιού, σε ένα επεισόδιο εξαιρετικά αφιερωμένο στην πρόσφατη ταινία της. Οι διαγωνιζόμενοι σεφ έπρεπε να φτιάξουν πιάτα εμπνευσμένα από την τρομακτική ιστορία της Χιονάτης, του Κυνηγού και της Κακιάς Βασίλισσας, και η Theron ως επίτιμη κριτής και σε συνεργασία με τους κανονικούς κριτές του show, θα τους βαθμολογούσε ανάλογα με το ύφος, τη γεύση, την παρουσίαση αλλά και τη σχέση των πιάτων με το θέμα της ταινίας.

Η διάσημη ηθοποιός δοκίμασε, ούτε λίγο ούτε πολύ, επτά διαφορετικά πιάτα, μεταξύ των οποίων μια καρδιά αρνιού κι ένα «δηλητηριασμένο» μήλο. Ωστόσο, η Theron δεν έμοιαζε στο
παραμικρό με την σατανική βασίλισσα που υποδύεται στο «Snow White and the Huntsman», φορώντας μια αέρινη λευκή τουαλέτα σε ελληνικό στυλ και χρυσούς κρίκους στα αυτιά.

Εκτός από τα κοπλιμέντα και τους επαίνους που έδωσε σε όλους τους διαγωνιζόμενους, η ηθοποιός δεν παρέλειψε να δώσει και τη δική της συμβουλή σχετικά με τα πιάτα: «Πάντως αν εγώ έπρεπε να φτιάξω ένα "σατανικό" πιάτο, θα έφτιαχνα οτιδήποτε και θα πρόσθετα δηλητήριο». Γρήγορα όμως μπήκε στο πετσί του ρόλου της και στο τέλος της δοκιμασίας απευθύνθηκε στους υπόλοιπους κριτές με αυστηρό βλέμμα, λέγοντας «Θα μπορέσω να πάρω το κεφάλι του σεφ πάνω σε ασημένιο πιάτο;»

Απολαύστε την στο βίντεο που ακολουθεί.