Ο James Franco σας έγινε μάθημα

Ο James Franco σας έγινε μάθημα

Κυριολεκτικά, όμως.

Τι στο καλό εννοούμε; Ο πολυάσχολος, πολυτάλαντος, πολυμήχανος James μάλλον έχει καταφέρει να επιμηκύνει το χρόνο της ημέρας, δεν εξηγείται αλλιώς το πώς καταφέρνει να χωρέσει όλες του τις δραστηριότητές του στο 24ωρο.

Στις νέες του ασχολίες περιλαμβάνεται το μάθημα James Franco στο Columbia College Hollywood. Ο τίτλος του course είναι «Master Class: Editing James Franco...with James Franco» στο οποίο 12 μαθητές του Κολεγίου θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν ένα ντοκιμαντέρ σχετικό με την καριέρα του υπό την καθοδήγηση του ίδιου μέσω Skype αλλά και με την παρουσία του αυτοπροσώπως. Θα παρέχει στους σπουδαστές υλικό οπτικό και βιντεοσκοπημένο από τη ζωή του, τις ταινίες μικρού μήκους που έχει ήδη σκηνοθετήσει και από στιγμιότυπα πίσω από τις κάμερες από τις ταινίες στις οποίες έχει παίξει και θα συναντιέται μαζί τους εβδομαδιαίως για να στήσουν όλοι μαζί του ντοκιμαντέρ.

Ο Franco είναι υποψήφιος διδάκτωρ -κάνει δηλαδή το διδακτορικό του- Αγγλικών στο Πανεπιστήμιο του Yale και κάνει, φαίνεται, την πρόβα του πριν αναπτύξει μια ακόμα πτυχή της πολυσύνθετης προσωπικότητας και καριέρας του, αυτή του καθηγητή.