Δούκισσα Νομικού: "Τι με κέρδισε στο Χρήστο και τον ερωτεύτηκα"

Δούκισσα Νομικού: "Τι με κέρδισε στο Χρήστο και τον ερωτεύτηκα"

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν σε άλλη μια συνέντευξή της η Δούκισσα Νομικού που βλέπει πλέον να έχει γίνει απαραίτητη σε στήλες των περιοδικών αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Είναι ανεβασμένες οι μετοχές της και λάμπει από έρωτα και ευτυχία.

Για τη νέα της τηλεοπτική στέγη, την αγάπη για την μαγειρική και τον Χρήστο Χολίδη μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο την Παρασκευή το βράδυ η Δούκισσα Νομικού. Η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Βράδυ" και η τηλεθέαση έφτασε στο 20%. Την ίδια βραδιά η εκπομπή της δεν κατάφερε να κάνει τα ποσοστά της πρεμιέρας μιας και ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος.
Το σέξι κορίτσι εξήγησε γιατί λατρεύει τη νέα της εκπομπή "Laugh Attack" και για ποιο λόγο αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση να την παρουσιάσει. Όσο αφορά την ερωτική-προσωπική της ζωή η Δούκισσα παρατήρησε πως το τελευταίο διάστημα "μεγάλωσε απότομα". Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε "Νιώθω πως τον τελευταίο καιρό έχω ωριμάσει λίγο απότομα"! Εκεί φαίνεται θα οφείλεται και η ξαφνική αγάπη της για την κουζίνα, την οποία όπως λέει επισκέφτεται πολύ συχνά, προκειμένου να μάθει να μαγειρεύει για τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Παρόλα αυτά όπως ξεκαθάρισε δεν ήρθε ακόμη η ώρα να παντρευτεί. Επίσης πρόσθεσε για άλλη μια φορά πως ο Χρήστος Χολίδης είναι ένας άνδρας παλαιάς κοπής και κάτι τέτοιο της αρέσει. Επιπλέον δήλωσε πως εκείνο που την γοήτευσε ήταν η υπομονή και η επιμονή του. "Εγώ δεν είμαι κορίτσι που του αρέσουν τα βιαστικά. Θέλω το χρόνο μου!".