Διαβάστε πως ψήφισε το κοινό στο DOI

Διαβάστε πως ψήφισε το κοινό στο DOI

Μπορεί να ήταν τεράστιος ο τελικός του DOI αλλά συγκίνησε το 42% του τηλεοπτικού κοινού και την ώρα του αποτελέσματος είδαμε ποσοστό που άγγιξε το 50%. Η Ιωάννα Πηλιχού με δάκρυα συγκίνησης πήρε την πρώτη θέση με εντυπωσιακές χορογραφίες και το παρασκήνιο ήταν μεγάλο πίσω απο τις κάμερες.

Η Τζένη Μπαλατσινού ανήκει στα συν της βραδιάς και γενικά του σόου. Ευχαρίστησε το σύζυγό της και έδωσε ένα μήνυμα ότι θα είναι για πάντα μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα στο μέλλον. Είναι η πρώτη φορά που ακούσαμε από τα χείλη του Πέτρου Κωστόπουλου τις δυσκολίες που πέρναγε όλο αυτό το διάστημα και οι Κυριακές γι' αυτόν ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα. Στο διαγωνιστικό μέρος η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έδωσε όλες τις δυνάμεις της και κατάφερε να κάνει εξαιρετικές επιδόσεις. Η ψηφοφορία του κοινού δεν έδωσε την ευκαιρία να καλύψει τηνμεγάλη διαφορά που υπήρχε από την πρώτη μέρα, αλλά αν είχαμε ακόμη μια-δυο μέρες μπορεί να βλέπαμε ένα μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή το βράδυ. Ας δούμε πως εξελίχθηκε η ψηφοφορία του κοινού από την Δευτέρα έως και χθες στις 00.30 που έκλεισαν οι τηλεφωνικές κάλπες.

Δευτέρα Πηλιχού 56,66% - Αναστασοπούλου 43,34%

Τρίτη Πηλιχού 56,28% - Αναστασοπούλου 43,72%

Τετάρτη Πηλιχού 56,25% - Αναστασοπούλου 43,75%

Πέμπτη Πηλιχού 55,55% - Αναστασοπούλου 44,45%

Παρασκευή Πηλιχού 55% - Πηλιχού 45%

Σάββατο 55,1% - Πηλιχού 44,9%

Κυριακή έκλεισε στο Ιωάννα Πηλιχού 53,21% και Πηνελόπη Αναστασοπούλου 46,79%

Όλοι οι παίχτες βρέθηκαν κανονικά στο πλατό εκτός από την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Μόνο η Σταματίνα Τσιμτσιλή δε χόρεψε λόγω προβλήματος υγείας και η Χριστίνα Παππά παρά τον τραυματισμό της έδωσε μια εντυπωσιακή χορογραφία με τον παρτενέρ της. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με εξαιρετική ερμηνεία και οι Σάγια- Μύρωνας Στρατής διασκέδασαν το κοινό σε ζωντανές εκτελέσεις. Στη 01.00 η παρουσιάστρια με την υπόλοιπη ομάδα της ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν (πράγμα πάντως πολύ δύσκολο για να συνεχιστεί μιας και το κόστος ήταν πολύ μεγάλο) μέσα σε κλίμα συγκίνησης και πολλών ευχαριστιών. Αυτό ήταν το "Dancing on Ice". Μια περιπέτεια που μας κράτησε συντροφιά τέσσερις σχεδόν μήνες και για να βρει τα πατήματά της ήθελε χρόνο και κατανόηση από τον τηλεθεατή.