Η κόρη του Jim Carrey στο American Idol

Η κόρη του Jim Carrey στο American Idol

Ή, τι μπορεί να κάνει το παιδί ενός σταρ για να αποδείξει την αξία του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει παιδιά διασήμων στην Ελλάδα να προσπαθούν να αποδείξουν το ταλέντο και τις ικανότητές τους στον χώρο της showbiz, είτε αυτό είναι το τραγούδι, είτε η υποκριτική, είτε το modeling, παίρνοντας μέρος σε αντίστοιχους διαγωνισμούς της τηλεόρασης ώστε να ξεφύγουν από τη σκιά των διάσημων γονιών τους. Πάντα, ωστόσο, χρησιμοποιώντας το διάσημο όνομά τους.

Αν λοιπόν νομίζατε πως αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα, να σας ενημερώσουμε πως και το Hollywood δεν πάει πίσω. Έτσι και στο χτεσινό επεισόδιο του American Idol, μεταξύ των διαγωνιζομένων βρέθηκε η κόρη του Jim Carrey.

Η 24χρονη Jane Carrey είναι μοναχοκόρη (αλλά και μοναχοπαίδι) του διάσημου ηθοποιού από τον πρώτο του γάμο το 1987 με την σερβιτόρα Melissa Womer, με την οποία χώρισαν το 1995. Η Jane, σερβιτόρα και αυτή, έχει κάνει ήδη τον Carrey παππού και αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να δείξει σε όλο τον κόσμο τι αξίζει ως οντότητα και όχι ως «η κόρη του Jim Carrey». Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να πάει στο δημοφιλέστερο show ταλέντων της Αμερικής και να ξεδιπλώσει τα χαρίσματά της στο τραγούδι; Τίποτα, αρκεί όλο αυτό να μην κατέληγε σε ένα γραφικό και με το ζόρι συγκινητικό «american success story», όπως κι έγινε.

Μόλις η Jane ανέβηκε στη σκηνή, ο Randy την ρώτησε «Ο μπαμπάς σου το ξέρει πως είσαι εδώ;» προκαλώντας μια μικρή σύγχυση στη Lopez και τον Tyler, οι οποίοι δεν ήξεραν ποιος ήταν ο πατέρας της διαγωνιζόμενης. Όταν το όνομά του Jim Carrey αποκαλύφθηκε, η Lopez ενθουσιασμένη είπε στην Jane πως την θυμάται απ' όταν ήταν 2 χρονών και αμέσως μετά ένα φωτογραφικό αφιέρωμα υπό τους ήχους γλυκανάλατης μουσικής ξεκίνησε να παίζει στο videowall πίσω από την Jane, δείχνοντας φωτογραφίες με αυτήν και τον διάσημο πατέρα της από όταν ήταν μικρή μέχρι σήμερα. Εντελώς συμπτωματικά, είμαστε σίγουροι.

Στη συνέχεια η Jane τραγούδησε, απέσπασε εξαιρετικά σχόλια από τους κριτές, με τον Randy να της λέει «Μου αρέσεις, μου αρέσει η φωνή σου, μου αρέσουν οι δυνατότητες που έχεις», πήρε το χρυσό εισιτήριο για τις οντισιόν του Hollywood και αμέσως μετά πήρε τηλέφωνο τον μπαμπά της για να του πει τα ευχάριστα νέα. Ο Carrey μάλιστα, είπε στον παρουσιαστή Ryan Seacrest μέσω του τηλεφώνου «Είναι υπέροχη, εκπληκτική, δεν μπορώ να περιμένω να δει ο κόσμος το ταλέντο που κρύβει μέσα της. Ω Θεέ μου θα είναι μια συναρπαστική χρονιά!».

Θα ήταν μια όμορφη στιγμή του επεισοδίου, αν δεν ήταν τόσο στημένη. Μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσασμα παρακάτω και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.