Στην "Γιάφκα" του Σπύρου Χαριτάτου

Στην "Γιάφκα" του Σπύρου Χαριτάτου

Μπορεί να απέχει τηλεοπτικά φέτος αλλά η δημοσιογραφία είναι η μεγάλη του αγάπη και μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο κάνει έρευνα και ρεπορτάζ σε καθημερινή βάση ο Σπύρος Χαριτάτος.

Μαζί με την συνεργάτιδα του Εύη Τασσοπούλου κάθε πρωί στον FLASH ο Σπύρος Χαριτάτος δίνει το ραντεβού του με τους πιστούς ακροατές του που κάνουν παρεμβάσεις και στέλνουν δεκάδες μηνύματα για τους καλεσμένους της πολιτικής σκηνής που φιλοξενεί καθημερινά.

Το ραδιόφωνο ήταν η διέξοδος του δημοσιογράφου μετά την πετυχημένη του πορεία στον ΑΝΤ1 όλα αυτά τα χρόνια. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δέχτηκε κρούση από ιδιωτικό σταθμό αρχές του χρόνου ο Σπύρος Χαριτάτος για εβδομαδιαία εκπομπή αλλά προτίμησε να ετοιμάσει με ηρεμία το επόμενο βήμα του από Σεπτέμβριο.

Στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό και ο Γιώργος Καραμέρος με τον οποίο έχει τυπικές σχέσεις μετά την συνεργασία τους στην πρωινή ζώνη. Ο Σπύρος καθημερινά δίνει ραντεβού και στο twitter με τους φίλους του και είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός. Μιλάει με την Ναταλία Γερμανού, την Ζήνα Κουτσελίνη τον Νίκο Μουτσινά πολλές φορές με χιουμοριστικά σχόλια και δείχνει να του αρέσει αυτή η επαφή και με τον απλό κόσμο. Σε μια περίοδο πολύ δύσκολη οικονομικά αλλά και τηλεοπτικής σταθερότητας, ο έμπειρος δημοσιογράφος-παρουσιαστής δηλώνει παρών και ετοιμοπόλεμος σε μια σωστή πρόταση πέραν του ραδιοφώνου.