Το μυστικό της Δούκισσας Νομικού: Γράφει παιδικό μυθιστόρημα

Το μυστικό της Δούκισσας Νομικού: Γράφει παιδικό μυθιστόρημα

Τη συγγραφική ικανότητα της Δούκισσας Νομικού ενδέχεται να δούμε μέσα στο 2012. Μάλιστα μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή έδωσε ένα μικρό δείγμα για το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει να γράφει από το καλοκαίρι.  

Η Δούκισσα Νομικού το τελευταίο διάστημα μέσα από συνεντεύξεις της έχει μοιραστεί με τον κόσμο άγνωστες πτυχές του εαυτού της για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή στο πλάι του Χρήστου Χολίδη. Ένα όμως από τα καλά κρυμμένα μυστικά της έχει να κάνει με κάτι που ετοιμάζει από το περσινό καλοκαίρι. Γράφει ένα παιδικό μυθιστόρημα και το παραδέχεται σε δηλώσεις που μας έκανε.

Σε μια από τις ραδιοφωνικές της εκπομπές πριν δέκα μέρες είπε κάτι στους ακροατές που κανείς δεν έδωσε την κατάλληλη σημασία. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι της αρέσει να γράφει τον ελεύθερο χρόνο της και ότι έχει φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο μιας ιδέας που θα ήθελε να κάποια στιγμή να την υλοποιήσει και να την κάνει ένα βιβλίο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της αν και έκπληκτη παραδέχτηκε τα σχέδια της.

«Αν και έχω δώσει όλο μου τον χρόνο στα γυρίσματα για την νέα μας εκπομπή με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη στον ΑΝΤ1, οφείλω να ομολογήσω και να παραδεχτώ αυτό που μου λέτε. Από το καλοκαίρι άρχισα να γράφω μια ιδέα με δυο ήρωες που σκεφτόμουν ότι αν καταφέρω να ολοκληρώσω τις δοκιμασίες και το ευτυχές τέλος που θα ήθελα να έχουν θα το έκανα μυθιστόρημα για τα παιδάκια. Αυτό έχει εξελιχθεί και πιστεύω μέσα στο 2012 να είναι έτοιμο. Δεν είμαι συγγραφέας και αυτό θέλω να το τονίσω για να μην αρχίσουν να λένε διάφορα. Απλά επειδή το ανέφερα μέσα από το ραδιόφωνο στα μηνύματα που είχα από το κοινό, το επιβεβαιώνω. Απλά δε μπορώ να σας πω λεπτομέρειες για την ιστορία» μας είπε όλο νόημα το γοητευτικό κορίτσι και αυτό μας αφήνει πολλά ερωτηματικά. Ίσως από ότι καταλάβαμε γίνεται η γνωριμία της και η σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη μια ιστορία ρομαντική που θα την δούμε μέσα από παιδικό βιβλίο. Η αγάπη της για τα παιδάκια είναι δεδομένη και αυτό αποδεικνύει ότι όσο μεγαλώνει τόσο έρχεται πιο κοντά με το μητρικό ένστικτo.

Ο γάμος μένει στην άκρη για το 2012 όπως δήλωσε πρόσφατα και στα άμεσα σχέδια της είναι εβδομαδιαία εκπομπή της αλλά και η συμμετοχή της στο «Dancing with The Stars» που έχει ήδη δεχτεί μια πρόταση και την εξετάζει προσεκτικά. Το μόντελινγκ πλέον έχει επιλεκτικές κινήσεις και κυρίως φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Είναι λαμπερή, σέξι και κρατά σε φόρμα την σιλουέτα της. Οι γιορτές που πέρασαν είχαν και μαθήματα σκι όπως είχε γράψει το ένθετο της Real Life με δάσκαλο τον σύντροφό της και σύντομα θα την δούμε και συγγραφέα μιας και πολλοί εκδοτικοί οίκοι θα προθυμοποιηθούν να εκδώσουν αυτό το παιδικό παραμύθι που γράφει κάτω από άκρα μυστικότητα εδώ και έξι μήνες.