Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που πέρασε

Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που πέρασε

Πολλά μπορούν να κάνουν οι celebrities μέσα σε μια εβδομάδα, αλλά ακόμα περισσότερα να πουν.

Την εβδομάδα που μας πέρασε διαβάσαμε και είδαμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα από τον χώρο της διεθνούς showbiz, είτε αυτά ήταν αστεία, είτε τραγικά, είτε απλά καπρίτσια των διασήμων. Κάναμε λοιπόν έναν μικρό απολογισμό και μαζέψαμε για εσάς τις καλύτερες ατάκες που ακούστηκαν τις τελευταίες επτά ημέρες. Απολαύστε:

Jennifer Aniston: «Όχι, δεν πρόκειται να υιοθετήσω ένα παιδί από το Μεξικό. Ο Adam Sandler υιοθέτησε τέσσερα την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά αυτό δεν το αναφέρατε πότε.»

Charlie Sheen: «Παρεμπιπτόντως, δύο πόλεμοι βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Η Αίγυπτος είναι στα όρια της καταστροφής και το μόνο για το οποίο νοιάζεστε εσείς είναι οι δικές μου μ....ς».

Natalie Portman προς Nicole Kidman (και οι δύο σε ενδιαφέρουσα): «Πρέπει να κανονίσουμε ραντεβού για παιχνίδια στα παιδιά μας!»

Heidi Klum (για το ενδεχόμενο να κάνει κι ένα πέμπτο παιδί): «Τελειώσαμε τώρα. Νομίζω πως το να έχεις τέσσερα παιδιά να προσέχεις είναι υπέρ αρκετό. Δεν είμαστε η Angelina και ο Brad».

Carey Hart (ο άντρας της Pink, απαντάει μέσω twitter στην εγκυμονούσα γυναίκα του, όταν αυτή προσπάθησε να συναρμολογήσει την κούνια του μωρού, χωρίς μεγάλη επιτυχία): «Μείνε μακριά από το δωμάτιο του μωρού».