Η Cynthia Nixon είναι φαλακρή

Η Cynthia Nixon είναι φαλακρή

Η «Miranda» του Sex and the City πήρε την ξυριστική και δεν άφησε τρίχα όρθια στο κεφάλι της.

Την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε ως την ανεξάρτητη και καριερίστα Miranda Hobbes στο Sex and the City, με σήμα κατατεθέν της τα λαμπερά, κόκκινα μαλλιά. Η Cynthia Nixon όμως, η ηθοποιός πίσω από τον ρόλο και φυσική κοκκινομάλλα και η ίδια, εμφανίστηκε χτες το πρωί στην εκπομπή «Live With Kelly» χωρίς το χαρακτηριστικό της στοιχείο. Χωρίς ούτε μια τρίχα από αυτό, για την ακρίβεια.

Η 45χρονη ηθοποιός δεν βαρέθηκε τα μαλλιά της ούτε έχει σαν είδωλο την Demi Moore της εποχής της «Επίλεκτης». Έχει όμως έναν νέο, θεατρικό ρόλο να ενσαρκώσει, αυτόν της Vivian Bearing, μιας καθηγήτριας ποίησης η οποία μαθαίνει πως έχει καρκίνο, στο έργο «Wit» που ανεβάζει αυτή την περίοδο στο Manhattan Theatre Club. Και στην περίπτωση της Cynthia Nixon, η οποία έχει αποδείξει το υποκριτικό της ταλέντο και την αφοσίωσή της στο θέατρο και τον κινηματογράφο, ο ρόλος αυτός δεν θα μπορούσε να τελειοποιηθεί αν η ίδια δεν έμπαινε στη θέση της καρκινοπαθούς, ξυρίζοντας γουλί τα μαλλιά της.

Η ίδια μάλιστα δεν δίστασε να αστειευτεί με το όλο θέμα: «Πίστευα πως δεν θα ξεμπέρδευα και δεν θα με ταλαιπωρούσε καθόλου. Αλλά δημιουργείται μια σκιά από το χνούδι και πρέπει να τα ξυρίζω κάθε μέρα!», είπε η Nixon στην παρουσιάστρια δείχνοντας εντελώς χαλαρή και άνετη με το νέο της look, για να συμπληρώσει: «Πάντα είχα μια περιέργεια να δω πως θα ήταν. Μου αρέσει. Αλλά δεν νομίζω πως θα τα κρατήσω για πάντα».

Η μεγάλη αυτή δέσμευση της Nixon, όμως, στον ρόλο, δεν είναι τυχαία. Η ηθοποιός είχε διαγνωστεί και η ίδια με αρχικό στάδιο καρκίνου του μαστού το 2006, κατά τη διάρκεια μιας τυπικής μαστογραφίας. Υπέστη σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τον όγκο καθώς και σε θεραπεία με ακτινοβολία και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να παίρνει το φάρμακο Tamoxifen που μπλοκάρει την δράση των οιστρογόνων και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία και την πρόληψη μερικών μορφών καρκίνου.

Προσθέστε σε όλα αυτά το γεγονός πως η Nixon είναι μια περήφανη ομοφυλόφιλη γυναίκα που υπερασπίζεται με σθένος τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει μια δυνατή σχέση με την επί χρόνια σύντροφό της Christine Marinoni με την οποία έχουν αποκτήσει τον 11 μηνών Max, και δύο παιδιά 15 και 9 χρονών από τον πρώτο της γάμο με τον επί 15 χρόνια σύζυγό της Danny Mozes, και θα καταλάβετε γιατί ο ρόλος της ως Miranda ήταν φτιαγμένος γι' αυτήν.

Εμείς, μια φορά, της βγάζουμε όλα μας τα καπέλα.