Επιστρέφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε μουσική σκηνή μετά από δύο χρόνια

Επιστρέφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε μουσική σκηνή μετά από δύο χρόνια

Ήταν δική του απόφαση να απέχει από τη νύχτα το τελευταίο διάστημα και έδωσε χρόνο στη σύντροφό του Ζέτα. Αφού νιώθει πολύ γεμάτος προσωπικά, επιστρέφει δυναμικά από τις 10 Φεβρουαρίου σε μουσική σκηνή και με ένα σχήμα ανατρεπτικό και έντεχνο.

Πριν από περίπου δυο χρόνια ήταν η τελευταία εμφάνιση του γνωστού τραγουδιστή σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τους Onirama στο REX και τώρα ξανακάνει δυναμικά την εμφάνισή του! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πήρε την απόφαση να ξανασυναντήσει τους θαυμαστές του σε έναν ιστορικό χώρο, το "Ζυγό" αλλά χωρίς το μεγάλο όνομα όσο αφορά την εμπορικότητα. Το περιοδικό "Hello" αποκαλύπτει ότι οι εμφανίσεις του ξεκινούν στις 10 Φεβρουαρίου και μαζί του θα είναι η Ανδριάννα Μπάμπαλη και η Βαλάντω Τρύφωνος.

Εκεί θα ακούσουμε ντουέτα με την Ανδριάννα ενώ η αναδρομή στη δική του δισκογραφία που μετράει περίπου 12 χρόνια θα είναι το ¨κλου" της βραδιάς μιας και θα προσπαθήσει όσο πιο πολλά κομμάτια μπορέσει. Από την άλλη πλευρά η αγαπημένη του ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το "Dancing with the stars 3" που θα κάνει πρεμιέρα αρχές Μαρτίου. Οι δυο τους αισθάνονται ασφάλεια και μεγάλη ζεστασιά μέσα στη σχέση τους και διαθέτουν αρκετό χρόνο ο ένας στον άλλον.

Το νέο κομμάτι του ερμηνευτή που ακούμε μέσα από την σειρά του Mega "Βασιλιάδες" σημειώνει μεγάλη επιτυχία και έρχονται νέα κομμάτια που θα συζητηθούν. Το κενό και η αποχή του από την νύχτα του έδωσε την δυνατότητα να δώσει κομμάτια στον Βασίλη Καρρά και στον Γιώργο Μαζωνάκη που είναι μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα ψηλά στην λίστα των ραδιοφώνων. Τέλος όσον αφορά τις φήμες ιδιοκτησίας ενός σκάφους, όπως έγραψε εβδομαδιαία εφημερίδα, δεν ισχύουν γιατί το σκάφος δεν τους ανήκει.