Το νέο τατουάζ της Rihanna είναι ροζ και άγριο

Το νέο τατουάζ της Rihanna είναι ροζ και άγριο

Η διάσημη τραγουδίστρια «σημάδεψε» για άλλη μια φορά το σώμα της και οι αναφορές του νέου της τατουάζ μόνο ασήμαντες δεν είναι.

Φαίνεται πως το τραγούδι της «Good Girl Gone Bad» του 2007 έμελλε να είναι προφητικό, καθώς από τη μέρα που το κυκλοφόρησε μέχρι και σήμερα η Rihanna έχει βάλει σκοπό της ζωής της ακριβώς αυτό. Να τσαλακώσει την καλή και καθώς πρέπει εικόνα που είχε δημιουργήσει και να γίνει ένα «κακό», αλλά πάντα σέξι, κορίτσι.

Μετά από καμιά 15αριά τατουάζ, λοιπόν, άλλα τόσα διαφορετικά κουρέματα και χτενίσματα, κάπνισμα «περίεργων» τσιγάρων και ξέφρενα πάρτι σε στεριά και θάλασσα, η Rihanna ανέβασε χτες στο Twitter της μερικές φωτογραφίες που την δείχνουν να «χτυπά» ένα ακόμα τατουάζ, αυτή τη φορά στην εξωτερική πλευρά των δαχτύλων των χεριών της.

Το τατουάζ αναγράφει «Thug Life», με ένα γράμμα σε κάθε δάχτυλο, μια φράση αλλά και στάση ζωής που ξεκίνησε μέσα στη δεκαετία του '90 ο θρυλικός, πλέον, ράπερ Tupac (2Pac) Shakur, και σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «Ζωή εγκληματία».

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Rihanna είχε εμφανιστεί σε μερικές φωτογραφίες των παπαράτσι να στέλνει φιλιά στους θαυμαστές της από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου της στη Βραζιλία, έχοντας γράψει με μαύρο μαρκαδόρο στα δάχτυλά της τη συγκεκριμένη φράση. Μάλλον για πρόβα, λογικά, καθώς από χτες το «Thug Life» είναι γραμμένο με μόνιμο μελάνι στο δέρμα της, και μάλιστα σε ροζ χρώμα –μάλλον για να το γλυκάνει λίγο.

Ο tattoo artist που επιμελήθηκε το νέο «παιδί» της Rihanna, ακούει στο όνομα Mark Mahoney και είναι εξειδικευμένος σε ασπρόμαυρα σχέδια με θρησκευτικές εικόνες, βόμβες και όπλα, ενώ έχει αναλάβει τατουάζ για τους Britney Spears, Nicole Richie, Angelina Jolie και Brad Pitt. Το γεγονός πως η RiRi έπινε μπύρα όσο αυτός της χτυπούσε ένα ακόμα tattoo στη πλάτη (το οποίο η τραγουδίστρια δεν πόσταρε στο twitter) δεν έδειξε να τον ενοχλεί ιδιαίτερα. Η νομοθεσία της χώρας, πάλι, δεν νομίζουμε πως το εγκρίνει.