Ποια διάσημη τραγουδίστρια κοιμάται όρθια;

Ποια διάσημη τραγουδίστρια κοιμάται όρθια;

Μετά από σειρά εμφανίσεων με σιφόν φορέματα, η τραγουδίστρια των Florence and the machine αλλάζει στυλιστική ρότα, αλλά κινδυνεύει να προσκρούσει πάνω σε κανένα τοίχο γιατί περπατά με κλειστά μάτια.

Η αγάπη μας για τη Florence Welch είναι χιλιοεκφρασμένη σε συχνότητα κουραστική. Η αντισυμβατική pop star είναι το ασχημόπαπο με την γκροτέσκα ομορφιά που κατάφερε με την υπέροχη φωνή της και τα επικά τραγούδια της να καθιερώσει το 70s, bohemian, αιθέριο look της. Μακριά, σιφόν φορέματα και διαφάνειες ήταν το look πρωί βράδυ, μέχρι που μερικές πριν η Florence Welch έκανε μία διαφορετική εμφάνιση.

Ενδεικτικά να σας πούμε ότι τα ρούχα που διάλεξε η τραγουδίστρια για την πρωινή επίσκεψη στο BBC One ήταν ένα οversized printed κοστούμι από τη φθινοπωρινή συλλογή της Kenzo και Ralph Lauren συνδυασμένο με μοβ loafers. Η Florence όμως μπορεί να φαινόταν υπέροχη και στυλάτη, αλλά αν δείτε καρέ καρέ τις φωτογραφίες από τη στιγμή που βγήκε από τα studio του BBC μέχρι την ώρα που περπάταγε στο πεζοδρόμιο τα μάτια της είναι συνεχώς κλειστά, γεγονός που μας κάνει να σκεφτόμαστε πως ή το κορίτσι αυτό περπατά και κοιμάται ή υπνοβατεί και δίνει συνεντεύξεις. Μία star ακόμα και στον ύπνο της.