Show biz; Ναι, βέβαια, αλλά πότε πληρωνόμαστε;

Show biz; Ναι, βέβαια, αλλά πότε πληρωνόμαστε;

Γιώργος Λιάγκας ή με την Σκόρδα θα έκανε εκπομπή ή τίποτα!
*Ενυπόγραφο δε το είδαμε αυτό και έτσι το κρατάμε μόνο ως υπόσχεση!
Ευγενία Μανωλίδου μάθαμε πως επιστρέφει στην τηλεόραση με το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», ενώ ετοιμάζει μια μοντέρνα όπερα και είχε ανάγκη την τηλεοπτική αποχή για να συγκροτηθεί.
*Μα είναι δυνατόν; Να κόβουν από την κοπέλα την δημιουργία της, ώστε να βγάζει μεροκάματο τηλεοπτικό σε δύσκολες εποχές;
*Μα τι είναι εκεί στον ΑΝΤ1; Εχθροί της υψηλής τέχνης;
*Στον Παπαδάκη έβλεπα άνεργο που του έκοψαν το ρεύμα για 20 ευρώ περίπου.
*Κατανοούμε όλοι πως αυτή η εξουσία μας μισεί και θέλει το κακό μας ε;
*Η αγαπημένη μου Ιλιάννα που το επώνυμο της μου κάνει δύσκολο και δεν το συγκρατώ, η ωραία που παρουσιάζει το Σημείο ART στην ΝΕΤ, άκουγε τους δυο υπέροχους κυρίους που παρουσιάζουν το βιβλίο ως ένθετο στην εκπομπή της. Στο τέλος της παρουσίασης είπε το χαριτωμένο: «Από την Παρισινή κομμούνα, σας χαιρετούμε, καταρχήν».
*Μα πόσο έχει προχωρήσει ο συνδικαλισμός στην Κρατική; Όχι μόνο φτιάξαμε κομμούνα αλλά κάνα και την Αγία Παρασκευή, Παρίσι;
*Παρουσίασε το βιβλίο του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αλλά δεν είδα κανένα στη τηλεόραση να το ξεφυλλίζει. Στάθηκαν όλοι στο ότι παρουσιάστηκε επίσημα με την αγαπημένη του και ότι φιλήθηκαν μπροστά στους φωτογράφους!
*Φέραν οι αγρότες γύρω απ τον Ασωπό, πατάτες και κρεμμύδια, για να δείξουν πως δεν είναι μολυσμένα και έγινε χαμός ποιος θα πρωτοπάρει. Αρκεί να μη πεινάμε και ας είναι και ραδιενεργά!
*Την εικόνα την είδαν από την Βουλή άραγε, γιατί γινόταν στο Σύντομα ή δεν κοιτώνα έξω απ τα παράθυρα, έναν λαό που πεινάει;
*Έρχεται λέει σήμερα ο Τσαρλς Νταλάρα. Είδα ότι για να τον ξεχωρίζουμε από τον δικό μας, τον καλό Νταλάρα, τον γραφούν πια με δυο «λ» στις ειδήσεις.
*Με αυτά και με αυτά αγαπήσαμε τραγουδιστή και μισήσαμε το επώνυμο του!
*Η λατρεμένε Λίτσα πατέρα μας τα είπε. Είχε προειδοποιήσει, απ την περασμένη εβδομάδα, τους επώνυμους για ατυχήματα πολύ ζοφερά και να πρόσεχαν.
*Τι έκανε η Ιωάννα Πηλιχού μετά την νίκη της στο «Dancing on the Ice» είναι το καυτό ερώτημα!
*Ξέρω γω... φυσιοθεραπεία ίσως;
* Ο Αντώνης Ρέμος πήγε στη παρουσίαση του βιβλίου του Αρναούτογλου που λέγαμε, μιας και μάλλον αγαπά την ανάγνωση.
*«Εγώ εσάς φοβάμαι πιο πολύ, γιατί έχετε αυτά τα μικρόφωνα στο χέρι. Δεν ξέρετε πολλές φορές πώς τα χρησιμοποιείτε. Και ξέρεις το μικρόφωνο είναι σαν το μαχαίρι. Αν δεν ξέρεις να το χρησιμοποιείς, μπορεί να σε σκοτώσει!» είπε στους ρεπόρτερ που κινάν την δουλειά τους!*Ο ίδιος ξέρει από μικρόφωνα μιας και με τέτοια τραγουδάει. Άρα θα ξέρει και από χαρακίρι!
*Αγαπημένε τραγουδιστή, γκρεμίζεται η χωρά γύρω μας και εσύ νομίζεις πως καίγονται και αυτοί με τα μικρόφωνα να μάθουν για σένα και την Υβόννη Μπόσνιακ, ή πως την λένε;
*Για το μηνιάτικο καίγονται, σε διαβεβαιώ!