Όλη η showbiz βρέθηκε στα Flocafé

Όλη η showbiz βρέθηκε στα Flocafé

Τα πιο ξεχωριστά happenings στον πιο όμορφο χώρο. 

Τα Flocafé, τα αγαπημένα σημεία συνάντησης στην πόλη χάρισαν στους φίλους τους στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, μέσα από ξεχωριστά happenings που φιλοξένησαν, κάτω από την θεματική ομπρέλα: «Τα καλύτερα συμβαίνουν στα Flocafé».

Στα Flocafé της Ν. Κηφισιάς, το πιο δυνατό τεχνολογικό site deasy.gr και οι συνεργάτες του παρουσίασαν σε περισσότερα από 100 άτομα, αγαπημένα gadgets που όλοι θα ήθελαν να κάνουν δικά τους! Η βραδιά έκλεισε με μια κλήρωση που χάρισε στο κοινό συναρπαστικά δώρα όπως το ολοκαίνουριο iphone 4s και το ipad2.

Η επόμενη στάση για τους φίλους των Flocafé, ήταν το κατάστημα του Golden Hall με την ομιλία του κορυφαίου ειδικού σε θέματα σχέσεων, Θάνου Ασκητή, με εξαιρετική συμμετοχή του κοινού, με ερωτήσεις και παρατηρήσεις. Η συγγραφέας Μαρίνα Αλεξάνδρου στα Flocafé του Πειραιά παρουσίασε το μυθιστόρημά της σε μια ζεστή συζήτηση με το κοινό. Οι δύο αυτές ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις διοργανώθηκαν σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Λιβάνη.

Το τελευταίο ξεχωριστό happening για το 2011 πραγματοποιήθηκε στα Flocafé στο Κολωνάκι όπου φιλοξένησαν την Χριστίνα Πολίτη, η οποία παρουσίασε το βιβλίο της, "Cosmopoliti", υπέγραψε αντίτυπα σε όλους τους φίλους που την παρακολούθησαν και έδωσε ευχές για μια cosmopoliti-κη χρονιά! Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πολλά λαμπερά πρόσωπα της showbiz και του χώρου της μόδας και αντάλλαξαν ευχές για την καινούρια χρονιά απολαμβάνοντας γευστικά cocktails από τα Flocafé.

Στα καταστήματα των Flocafé έκλεισαν ραντεβού με τους fans τους, παραγωγοί - VJ's του αγαπημένου καναλιού MTV όπου διαμόρφωσαν το top 20 του MTV Hit List Hellas, μέσα σε extraγιορτινό κλίμα. Τα συγκεκριμένα events είχαν μεγάλη αποδοχή από τους φίλους των Flocafé που διασκέδασαν, κέρδισαν πολλά μουσικά δώρα ενώ ένας τυχερός θα ταξιδέψει στο Λονδίνο μαζί με ένα ακόμη άτομο για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Sting , με όλα τα έξοδα πληρωμένα!