Look Lakis για Ελλάδα άνοιξη/καλοκαίρι 2012

Look Lakis για Ελλάδα άνοιξη/καλοκαίρι 2012

Να κλάψεις ή να γελάσεις; Έχει οικονομικά προβλήματα, χρέη, βάσανα ο μετρ Λάκης Γαβαλάς, που μέχρι πρότινος τον βράβευαν με τον τίτλο του «περισσότερο επιτυχημένου επιχειρηματία» και γινόταν χαμός για μια πρόσκληση στα διαβόητα πάρτι του στην Μύκονο, ενώ το να φοράς ρούχο του θεωρούνταν καταξίωση. Και ναι, την πάτησε. Έφταιξε και πόσο και που έφταιξε ποιος να ξέρει, αλλά τον πήρε ένας τυφώνας και τον σήκωσε. Μέσα σε αυτό κάθε τρεις και λίγο τον συλλαμβάνουν και τον πάνε στην ΓΑΔΑ, που ως αρχικά εμένα μου κάνα «πηγάδα» και με αγριεύει!

Τσαφ τα φλας και οι πόζες, για να κυκλοφορήσουν στα μέσα, ότι το κράτος εργάζεται και αποδίδει δικαιοσύνη. Την άλλη μέρα είναι όλοι έξω, άλλωστε, άρα και η πόζα αξία αναμνηστικού έχει. Όμως στην περίπτωση του κ. Γαβαλα, έχει παραγίνει το κακό. Μονές μέρες τον πιάνουνε, ζυγές τον αφήνουν όπως η κυκλοφορίας στον δακτύλιο; Και τον πιάσανε λέει για πλημμέλημα, τον άφησαν, κάνει να βγει ο άνθρωπος στην είσοδο, να φύγει, να πιει λίγο νερό, να πάρει ένα κουλούρι και έναν καφέ και -τσουπ- τον ξαναπιάνουνε γιατί κάτι θυμήθηκαν άλλο σε χρέος. Με αυτά και μα αυτά έκαψαν και μια πόζα, ότι δουλεύουν πολύ, ενθύμιο εργασίας.

Στο μέσα έξω, τον αλάλιασαν τον άνθρωπο. Αντί να τα μαζέψουν όλα σε ένα χαρτάκι και να το κάνουν μια και Καλή επισήμως, τον πάνε και τον φέρνουν. Άσε, που μας πιάνει και εμάς ο πανικός ο μαύρος! Να δούμε τι χρωστάμε μη και τη φάμε και εμείς την πόζα με την χειροπέδα που δεν θα είναι και Gucci, να χαιρόμαστε αλλά original κομμάτι.

Κορίτσια πάντως έτοιμες να είμαστε. Βαμμένες, χτενισμένες. Όπως το πάνε αυτοί, όλοι από την πηγάδα θα περάσουμε, άρα να το πάρουμε απόφαση και να το εκμεταλλευτούμε. Υπόδικες μεν, σικάτες δε!