Το πιο αξιολάτρευτο ζευγάρι των SAG Awards

Το πιο αξιολάτρευτο ζευγάρι των SAG Awards

Οι Brangelina σκόρπισαν αγάπη στα βραβεία SAG, αλλά έχοντας μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον.

Χτες το βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα καθιερωμένα SAG (Screen Actors Guild) Awards, και, όπως κάθε χρόνο κατά την προ-οσκαρική περίοδο, το κόκκινο χαλί αναστέναξε για μια ακόμα φορά υπό το βάρος πολυτελών τουαλετών και πολλών κιλών δόξας.

Μεταξύ, όμως, των celebrity ζευγαριών που έκαναν την εμφάνισή τους στην τελετή, υπήρχε ένα που ξεχώρισε, όχι τόσο για την φήμη του (αυτή είναι δεδομένη πλέον), όσο για την τρυφερότητα που απέπνεε μεταξύ του. Και αυτοί δεν ήταν άλλοι από τον Brad Pitt και την Angelina Jolie.

Το διάσημο ζεύγος ήταν όπως πάντα υπέρλαμπρο, αυτή τη φορά όμως αποφάσισαν να δείξουν την αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον με έναν πιο εμφανή τρόπο από βλέμματα και αγγίγματα. Έτσι, με το που έκατσαν στο τραπέζι τους, ο Brad έγειρε και έδωσε ένα τρυφερό φιλί στην Angelina, αγνοώντας κόσμο, διάσημους, άσημους, φωτογράφους και βραβεία, ενώ αργότερα, καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής, το ζευγάρι φαινόταν αφοσιωμένο μεταξύ τους, με ελάχιστες εξαιρέσεις τη συνομιλία της Angelina με την Tilda Swinton και συζητήσεις με άλλους ηθοποιούς.

Κατά την έξοδό τους από τον χώρο, Brad και Angelina αντάλλαξαν ένα ακόμα παθιασμένο φιλί χωρίς να δίνουν σημασία στις κάμερες που είχαν πέσει πάνω τους, και αποχώρησαν κάνοντας πλάκα με τον «κολλητό» George Clooney.

Μπορεί η Angelina να ήθελε απλώς να παρηγορήσει με τον τρόπο της τον Brad, μιας και έχασε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για το οποίο ήταν υποψήφιος από τον Jean DuJardin του «The Artist», έχοντας ξαναδεί όμως πόσο αγαπημένοι και αφοσιωμένοι είναι ο ένας στον άλλον, μάλλον προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο μια βραδιά μακριά από τα παιδιά τους και τις υποχρεώσεις που έχουν ως γονείς. Και πολύ καλά έκαναν, να συμπληρώσουμε.