Μην κλαις, JLo

Μην κλαις, JLo

Η Jennifer Lopez δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της κατά τη διάρκεια ενός τηλεφωνήματος.

Μετά από ένα οδυνηρό διαζύγιο και μια έντονη διαμάχη –που ευτυχώς δεν κράτησε πολύ και έληξε αισίως- σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών, η Jennifer Lopez στην μετά Marc Anthony εποχή φαίνεται πιο ευτυχισμένη και ανάλαφρη από ποτέ, με νέο toy-boy στο πλευρό της και την καριέρα της να βρίσκεται σταθερά στην κορυφή.

Να όμως που η ζωή δεν είναι παραμύθι για κανέναν, ούτε καν για τη Jenny from the Block, κάτι που το αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που διέρρευσαν χτες και δείχνουν τη Λατίνα σταρ να βρίσκεται στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου της στο Miami και να ρίχνει μαύρο δάκρυ ενόσω μιλά στο τηλέφωνο.

Αν το μυαλό σας πήγε στον Marc Anthony και σε κάποιο επίπονο τηλεφώνημα μεταξύ τους που την έκανε να ξανασκεφτεί τη σχέση τους και να καταλάβει πόσο της λείπει, λυπάμαι αλλά πέσατε έξω. Σχεδόν, δηλαδή.

Η Lopez συγκινήθηκε γιατί όντως μιλούσε με κάποιον που της έλειπε, αυτός ο κάποιος όμως δεν ήταν ο πρώην της αλλά η 3χρονη κόρης της Emme. Το αποκάλυψε η ίδια η τραγουδίστρια στον Matt Lauer και την εκπομπή The Today Show όπου εμφανίστηκε την επόμενη μέρα.

«Μίλησα με την κόρη μου χτες από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου και με έπιασαν τα κλάματα, μου λείπει τόσο πολύ», είπε η συναισθηματικά φορτισμένη Jennifer.

Ακριβώς, όμως, όπως μετά από κάθε καταιγίδα, έτσι και στην περίπτωση της Jennifer Lopez, το ουράνιο τόξο δεν άργησε να βγει. Δεν πρόκειται για κλισέ παρομοίωση, το ουράνιο τόξο βγήκε στην πραγματικότητα πάνω από τη θάλασσα του Miami και η Lopez σκούπισε τα δάκρυά της και απήλαυσε τη θέα παρέα με τον αγαπημένο της Casper Smart. Λίγο αργότερα ο Mario Testino προστέθηκε στην παρέα τους για να κάνει μια αποκαλυπτική φωτογράφιση με την τραγουδίστρια –αυτός ήταν άλλωστε και ο σκοπός του ταξιδιού- και το δράμα ξεχάστηκε στο λεπτό, όπως κάθε δράμα στον κόσμο του Hollywood.