Η εξομολόγηση του Γιώργου Παπαδάκη στην ωραία Ελένη

Η εξομολόγηση του Γιώργου Παπαδάκη στην ωραία Ελένη

Η Ελένη Μενεγάκη αγαπάει και σέβεται τον Γιώργο Παπαδάκη και θέλει κάποια στιγμή μέχρι το τέλος της σεζόν να τον φιλοξενήσει στην μεσημεριανή εκπομπή της. Από την πλευρά του ο έμπειρος δημοσιογράφος μέσα από το Πρωινό ΑΝΤ1 έστειλε το δικό του μήνυμα αγάπης και τηλεοπτικού έρωτα που κρατά εδώ και πολλά χρόνια.

Μια εξομολόγηση φιλίας έκανε το πρωί της Τρίτης, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης προς την Ελένη Μενεγάκη που για εννέα χρόνια περίπου ήταν στην ίδια τηλεοπτική ζώνη και είχαν πολύ καλή συνεργασία.

Καθώς διάβαζε τα εξώφυλλα των εφημερίδων, στάθηκε στην εφημερίδα «Espresso», όπου ένας ηθοποιός εξομολογούνταν τον έρωτά του για την Ελένη Μενεγάκη κι έτσι άρπαξε την ευκαιρία να κάνει κι εκείνος το ίδιο: «Κι εγώ, Ελένη μου, ήμουν ερωτευμένος με σένα, αλλά το ξεπέρασα. Τόσα χρόνια την είχα δίπλα μου. Στην αρχή τη βλέπαμε και λέγαμε.. «Ωπ»! Μετά τη βλέπαμε σαν αδερφή μας. Αλλά στην αρχή... «Ζέστη!» είπε αναστενάζοντας και κατέληξε ξεσπώντας σε δυνατά γέλια: «Αλλά εντάξει, είναι αδερφή. Όχι εγώ, αλλά η Ελένη».

Ο παρουσιαστής-δημοσιογράφος όλα τα χρόνια που ήταν η Ελένη στο κανάλι του Αμαρουσίου έκανε παρέα με τον Γιάννη Λάτσιο και την τότε γυναίκα του και σε πολλές συνεντεύξεις του είχε μιλήσει για την ικανότητα της να είναι τόσο λαμπερή και έξυπνη στο είδος εκπομπής που έκανε. Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο ότι το επιτελείο της Ελένης έχει κάνει πρόταση στον Γιώργο Παπαδάκη να πάει καλεσμένος στην μεσημεριανή " Ελένη" και απομένει απλά η απάντησή του και το πότε θα μπορέσει να διαβεί το κατώφλι των στούντιο PRO.