Δείτε το σπίτι των Scarlett Johansson και Ryan Reynolds που βγήκε στο σφυρί

Δείτε το σπίτι των Scarlett Johansson και Ryan Reynolds που βγήκε στο σφυρί

Το πρώην ζεύγος ζει πλέον ξεχωριστές ζωές, γι' αυτό και αποφάσισαν να πουλήσουν το σπίτι που κάποτε στέγαζε τον έρωτά τους.

1324506000_blake-lively-ryan-reynolds-article
article-2094390-1188EF49000005DC-987_634x795

Πότε γνωρίστηκαν, πότε ερωτεύτηκαν, πότε παντρεύτηκαν δεν το καταλάβαμε ποτέ, μετά όμως από 2 χρόνια γάμου, ο Ryan Reynolds και η Scarlett Johansson υπέγραψαν τα χαρτιά του διαζυγίου τον περασμένο Ιούνιο και πήρε ο καθένας τον δρόμο του. Κάποιοι λογαριασμοί όμως έμειναν ανοιχτοί, μεταξύ των οποίων και το σπίτι στο οποίο συζούσαν, στην περιοχή Los Feliz στο Los Angeles.

Το σπίτι αυτό, λοιπόν, βγήκε στην αγορά χτες, αφού το ζευγάρι έχει αποκλείσει πλέον κάθε ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Ο Ryan βγαίνει εδώ και αρκετό καιρό με την Blake Lively και φαίνεται πιο ερωτευμένος από ποτέ, η Scarlett, μετά από μια σύντομη και αποτυχημένη σχέση με τον Sean Penn, έκανε την εμφάνισή της πρόσφατα με το νέο της αμόρε, ένα στέλεχος διαφημιστικής εταιρείας που ακούει στο όνομα Nate, οπότε ήρθε η ώρα για το εντυπωσιακό σπίτι στο Los Feliz να βρει τον νέο του ιδιοκτήτη.





Σε περίπτωση που έχετε σκοπό να μετακομίσετε στο Los Angeles και σας περισσεύουν 3.65εκ. δολάρια για να το αγοράσετε, η πρώην φωλιά του Reynolds και της Johansson διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, τζαμαρίες σε σχεδόν κάθε χώρο που προσφέρουν εκπληκτική θέα, πριβέ κήπο, τζακούζι, πισίνα και ηλιακούς συλλέκτες για προστασία του περιβάλλοντος.

Αν, από την άλλη, σκέφτεστε «που να τρέχουμε τώρα, είναι και μεγάλο το ταξίδι, καλά είμαστε κι εδώ στο Παγκράτι», μπορείτε απλώς να χαζέψετε τις φωτογραφίες και να συνεχίσετε να ονειρεύεστε –όπως κι εμείς.