Τι θα συνέβαινε αν η Lady Gaga μοίραζε τα ρούχα της σε αστέγους;

Τι θα συνέβαινε αν η Lady Gaga μοίραζε τα ρούχα της σε αστέγους;

Η λαίδη δοκιμάζει την τύχη της στη φιλανθρωπία.

Η Lady Gaga μπορεί να φαίνεται υλίστρια, αν την κρίνει κανείς από τις υπερβολικές εμφανίσεις και τα εξώφυλλα στα διεθνή περιοδικά, αλλά ίσως να μπορούσε και αυτή με τον τρόπο της να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη κάνοντας κάποια φιλανθρωπία. Σκεφτήκαμε πως αφού θέλει να γίνει μαμά και έχει ευαισθητοποιηθεί ιδιαίτερα σα γυναίκα και μελλοντική μητρική φιγούρα, τι το καλύτερο από το να δωρίσει μερικά από τα αμέτρητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της. Έτσι, και θα κάνει χώρο για τα ρούχα εγκυμοσύνης που θα χρειαστεί σε λίγους μήνες και θα προσφέρει με τη σειρά της στους άτυχους συνανθρώπους της. Βέβαια, αυτή η ιδέα αν και φαινόταν πολύ ενδιαφέρουσα, τελικά δε μπορεί να πραγματοποιηθεί γιατί μπαίνοντας στο μυαλό της λαίδης συνειδητοποιήσαμε πως αν έκανε το λάθος να χαρίσει τη ντουλάπα της και τα πλουμιστά της κοστούμια σε φιλανθρωπία το πιο πιθανό θα ήταν να της τα γυρίσουν πίσω. Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα από τη λίστα με τις υποψήφιες δωρεές και θα καταλάβετε από μόνοι σας.

Γυαλιά mickey mouse για τον ήλιο προκειμένου να προστατεύουν από την ακτινοβολία και να προσδίδουν μία ευχάριστη νότα ακόμα και στις χειμωνιάτικες μέρες.

Φόρεμα από κομμάτια μπριζόλας με διπλή χρήση. Η υψηλή ραπτική συναντάει τη γαστριμαργία και όταν πεινάσει κανείς δεν ΄χει παρά να τσιμπίσει λίγο ψαχνό.

Φιόγκος ποστίζ για να μη χρειάζεται το καθημερινό κομμωτήριο και φθείρονται τα μαλλιά. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνετε η κομψότητα με την εργονομία και την οικονομία συνάμα.

Το αυγό της Lady Gaga, μπορεί να είναι λίγο διάφανο και να περνάει λίγη υγρασία, αλλά έναν ύπνο μπορεί να τον πάρει κανείς και μάλιστα με στιλ.

Φόρεμα hello kitty. Το φοράς, κάνεις το κομμάτι σου και όταν τα παιδιά σου αρχίζουν να γκρινιάζουν τραβάς το πρώτο λούτρινο κουκλάκι που θα βρεις μπροστά σου και τους το δίνεις. Βγάζει άνετα τα δώρα μία δεκαετίας για μία πολύτεκνη οικογένεια.