Η Christina Aguilera δεν ξέρει τον εθνικό ύμνο της Αμερικής

Η Christina Aguilera δεν ξέρει τον εθνικό ύμνο της Αμερικής

Η τραγουδίστρια που ερμήνευσε τον εθνικό ύμνο των Η.Π.Α. 

Μπορείς να ξεχάσεις τα κλειδιά του σπιτιού. Μπορείς να ξεχάσεις το γκάζι ανοιχτό. Μπορείς να ξεχάσεις το κινητό σου σε ένα ταξί. Μπορείς να ξεχάσεις ακόμα και το όνομα σου. Αλλά δεν μπορείς να ξεχάσεις τους στίχους του εθνικού ύμνου.

Εκτός αν είσαι η Christina Aguilera. Η τραγουδίστρια που ερμήνευσε τον εθνικό ύμνο στο χτεσινοβραδινό Super Bowl άλλαξε τον στίχο «O'er the ramparts we watched were so gallantly streaming» με τον στίχο «What so proudly we watched at the twilight's last reaming» και τα σκανδαλοθηρικά media το άκουσαν. Χρειάστηκαν μόλις μερικά δευτερόλεπτα για να γίνει η τραγουδίστρια περίγελος σε όλο το διαδίκτυο.

Θέλετε το τρακ των εκατομμυρίων τηλεθεατών, μιας και το Super Bowl είναι το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός στην Αμερική, θέλετε ότι πότισε ο εγκέφαλος από τη ντεκαπάζ, θέλετε ότι κάνει δίαιτα το κορίτσι, γιατί έχει γίνει σα θωρηκτό, το θέμα είναι ότι η pop star τραγούδησε λάθος στίχους.

Ας μην είμαστε σκληροί μαζί της. Μπορεί απλά να είναι και εκείνη ερωτευμένη με τον Robert Pattinson και για αυτό να αναφέρθηκε στο Twilight.