Η αμηχανία Λιάγκα-Σκορδά στη φραστική επίθεση της Βάσιας Τριφύλλη προς τον Πέτρο Μπούτο

Η αμηχανία Λιάγκα-Σκορδά στη φραστική επίθεση της Βάσιας Τριφύλλη προς τον Πέτρο Μπούτο

Αυτό και αν ήταν έκπληξη για το δίδυμο του "Πρωινό μου". Η απολαυστική ηθοποιός καλεσμένη των παρουσιαστών μίλησε με πολύ σκληρό ύφος για τον Πέτρο Μπούτο και χαρακτήρισε αχαριστία την συμπεριφορά του καναλιού προς το πρόσωπό της και την προσφορά της από το 1990 και για περίπου δέκα χρόνια.

Ξέσπασε κατά του Πέτρου Μπούτου και του MEGA η Βάσια Τριφύλλη και μάλιστα μέσα στην ίδια τη φωλιά ! Καλεσμένη της Φαίης και του Γιώργου με την πρώτη ευκαιρία έκανε το παράπονό της για τον σταθμό και επιτέθηκε προσωπικά στον διευθυντή προγράμματος.

"Έχω να έρθω άπειρα χρόνια. Το MEGA άνοιξε με τους "Αυθαίρετους" κι έκανε τη μεγαλύτερη επιτυχία του με το "Ραντεβού στα Τυφλά". Δεν ξέρω γιατί δεν τα λένε. Παράπονο θα με πιάσει τώρα μια κλαψομουν...ση!", είπε η Βάσια Τριφύλλη, χωρίς μπιπ.

Στη συνέχεια της κουβέντας επικεντρώθηκε στον Πέτρο Μπούτο λέγοντας: "Ούτε μια φωτογραφία μου δεν έχουν στο γραφείο του Μπούτου. Δεν με συμπαθεί ο Μπούτος. Δε σε φοβάμαι κιόλας φίλε μου! Έχω κρεμάσει την κάπα μου ψηλά!", ανέφερε και τόνισε : "Δεν δικαιολογείται να έχω κάνει δέκα χρόνια τη μεγαλύτερη επιτυχία και να μη με έχουν φωνάξει να παίξω σε μια πεθερά; Ο Μπούτος φαίνεται ακούει το όνομά μου και τρέχει! Πήρα πολλά λεφτά, αλλά τα έφερα πολύ χοντρά στο MEGA".

Ήταν μια κίνηση που σόκαρε το μεγάλο κανάλι και τα άτομα που ήταν στο κοντρόλ εκείνη την στιγμή. Ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να δείξει ότι είναι χαλαρός και ήρεμος αλλά οι χαρακτηρισμοί αυτοί δεν άρεσαν και δεν είδαμε πρόθεση από το δίδυμο των παρουσιαστών να "κόψει" την Βάσια Τριφύλή από τον χειμαρρώδη λόγο της. Τα νούμερα της AGB βέβαια χτύπησαν κόκκινο γι άλλη μια μέρα.