Ξανθό δείπνο: Gwyneth, Cameron, Reese και Stella μαζί σε βραδινή έξοδο

Ξανθό δείπνο: Gwyneth, Cameron, Reese και Stella μαζί σε βραδινή έξοδο

Τα golden girls της showbiz περνούν καλά μαζί και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Μέχρι στιγμής, όλοι ξέραμε πως δύο είναι οι πιο αγαπημένες κολλητές του Hollywood. Η Gwyneth Paltrow και η Stella McCartney. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ισχυρές κυρίες είναι η crème de la crème της λονδρέζικης σοσιαλιτέ και διατηρούν εδώ και πολλά χρόνια μια ισχυρή φιλία. Δεν είναι λίγες οι φορές, ωστόσο, που την παρέα συμπληρώνουν οι επίσης καλές τους φίλες Cameron Diaz και Kate Hudson, κάνοντας την παρέα ακόμα πιο λαμπερή και, ας το παραδεχτούμε, ακόμα πιο ξανθιά.

Πριν λίγο καιρό, όμως, η διάσημη girl-power ομάδα εμφανίστηκε με μια νέα προσθήκη στα «στελέχη» της. Λόγω απουσίας της Kate Hudson -η οποία απ' όταν έγινε μαμά για δεύτερη φορά έχει περιορίσει κάπως τις δημόσιες εμφανίσεις της- την θέση της στο καρέ πήρε η έτερη celebrity ξανθιά, Reese Witherspoon. Η Reese βρισκόταν στην πόλη για την προώθηση της νέας της ταινίας «This Means War», οπότε ποια καλύτερη για να συμπληρώσει τη διάσημη παρέα;

Οι τέσσερις φιλενάδες πήγαν για φαγητό και ποτά στο The Arts Club στο Mayfair, μια λέσχη αυστηρά για μέλη, στην οποία Stella και Gwyneth είναι συχνές επισκέπτριες. Η Paltrow μάλιστα είχε αναλάβει τη διακόσμηση του χώρου στην ανακαίνιση που έγινε πέρυσι.

Diaz, Paltrow και Witherspoon επέλεξαν σχεδόν total black looks με skinny μαύρα παντελόνια και μαύρα tops, η σχεδιάστρια της παρέας όμως έκανε τη διαφορά, φορώντας ένα ζωηρό πορτοκαλί φόρεμα συνδυασμένο με καρό παλτό. Η McCartney μάλιστα δεν άφησε την κολλητή της με άδεια χέρια, καθώς η Paltrow βγήκε από το μαγαζί κρατώντας μια μεγάλη σακούλα της φίρμας ρούχων της.