Παζάρια και κλειστά τα χαρτιά ακόμη για τη λίστα του "Dancing with the Stars"

Παζάρια και κλειστά τα χαρτιά ακόμη για τη λίστα του "Dancing with the Stars"

Όταν σας δίναμε την πρώτη δωδεκάδα προσέγγισης για τα άτομα που θέλει ο ΑΝΤ1 να έχει στο σόου χορού γνωρίζαμε προθέσεις και αποτελέσματα από κουβέντες που είχαν γίνει με την παραγωγή και τον Γιάννη Λάτσιο. Αυτά πλέον προχώρησαν και νέα ονόματα μπήκαν στην λίστα ενώ άλλα διαγράφηκαν.

Η Κατερίνα Καραβάτου, η Έλενα Παπαβασιλείου, ο Γιώργος Λιανός και η Δούκισσα Νομικού είναι αυτά τα πρόσωπα που έχουν μιλήσει και έχουν κατά κάποιο τρόπο κλειδώσει την θέση τους στο λαμπερό σόου που και φέτος θα παρουσιάσει η Ζέτα Μακρυπούλια. Όλγα Φαρμάκη, Λάκης Γαβαλάς και Γιάννης Τσιμιτσέλης έχουν μείνει εκτός λίστας σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και προστέθηκε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος και η Κατερίνα Τσάβαλου που διατηρεί άψογες σχέσεις με το κανάλι και την είδαμε με τον Γιάννη Λάτσιο στην παρουσίαση βιβλίου του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι πρώτες κρούσεις - κυρίως τηλεφωνικά- έχουν γίνει και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα κλειδώσουν σε ένα σημαντικό βαθμό οι δώδεκα ή 14 θέσεις των επωνύμων που θα χορέψουν με σκοπό να προσφέρουν τα χρήματα από τα τηλέφωνα και τα sms σε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Αυτό που περιμένει το επιτελείο του καναλιού είναι αν δε θα βγει στον αέρα το "Just the two of us" που όπως όλα δείχνουν δε θα γίνει και πάρουν επίσημα το OK και από τον Μάρκο Σεφερλή που έχει δηλώσει ότι θα τον ενδιέφερε.

Η Κατια Ζυγούλη και η Έλενα Παπαρίζου το σκέφτονται, ενώ ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι το κρυφό χαρτί που θέλουν να εκμεταλλευτούν και να του κάνουν πρόταση να συμμετάσχει στο παιχνίδι που θα ξεκινήσει μετά από τις 15 Μαρτίου. Αλχημείες, παζάρια και πολλά ραντεβού θα γίνουν αφού ξεκαθαριστεί αρχικά το θέμα του green room με το όνομα της Ελένης Καρποντίνη να ακούγεται και πάλι αλλά και της επιτροπής. Αν τελικά θα είναι ο Αλέξης Κωστάλας και αν ισχύουν οι φήμες ότι έδωσε τα χέρια ο Γιώργος Θεοφάνους με το κανάλι για θέση κριτή που μάλλον αυτό θα επιβεβαιωθεί όπως ανέφερε και ο Στάθης Παπούλιας στο "Made in Star".