Ευγενία Μανωλίδου: Τι απάντηση δίνει στον Γιώργο Λιάγκα και στις σκληρές κριτικές;

Ευγενία Μανωλίδου: Τι απάντηση δίνει στον Γιώργο Λιάγκα και στις σκληρές κριτικές;

Η Ευγενία Μανωλίδου πήρε θέση και στις κριτικές του Γιώργου Λιάγκα μέσα από το "Πρωινό mou". Έβαλε τέλος σε διαμάχες και ανοιχτά μέτωπα σε όσους την πολεμούν και πέρασε το δικό της μήνυμα.

«Πρωτότυπο να με σχολιάσει πάλι ο Γιώργος Λιάγκας. Όχι, δεν είναι έτσι. Άμα κάθεται ο Γιώργος να μιλάει για μένα κι εγώ για εκείνον, άστο. Ο καθένας λέει και κάνει αυτό που νομίζει. Εγώ ποτέ στην ζωή μου δεν έχει χρειαστεί δόξα τον Θεό να ασκήσω κριτική για κανέναν προκειμένου να έχω όφελος. Ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί να το κάνω» ακόμη είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων του STAR.

«Οι κριτικές που γράφονται δε με στενοχωρούν καθόλου, δεν με αγγίζουν. Αυτό που προσπαθώ εγώ πάντα είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στη δουλειά μου. Για να έχω δουλειά πάει να πει ότι, αν μη τι άλλο, κάποιοι άνθρωποι αυτό το εκτιμούν και το σέβονται. Δε μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχουν άλλο θέμα. Μπορεί κατά βάθος να με αγαπάνε και να θέλουν να εξωτερικεύσουν την αγάπη τους με αυτόν τον τρόπο. Πάντα τα αρνητικά πουλάνε περισσότερα από τα θετικά, δυστυχώς» είπε.

Ενώ για τον αν η ίδια θεωρεί ότι πουλάει σαν πρόσωπο ανέφερε: «Εγώ πιστεύω ότι κάνω τη δουλειά μου σε οποιονδήποτε τομέα κι αν βρεθώ. Από κει και πέρα, σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους άλλους όχι» εξήγησε με πολύ όμορφο τρόπο βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους. Για την επιστροφή της στην τηλεόραση δε θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά της αν και θεωρείται σίγουρο ότι θα είναι στην κριτική επιτροπή του "Ελλάδα έχεις Ταλέντο".