Μια γοργόνα στη στεριά που την λένε Katy Perry

Μια γοργόνα στη στεριά που την λένε Katy Perry

Η διάσημη ποπ σταρ φωτογραφήθηκε με ουρά για τις ανάγκες μιας διαφημιστικής καμπάνιας περιποίησης μαλλιών.

Η αλήθεια είναι πως ότι κι αν φορέσει η Katy Perry και ότι χρώμα κι αν βάψει τα μαλλιά της, δεν πρόκειται να μας εκπλήξει και τόσο πλέον καθώς την έχουμε συνηθίσει στις συνεχείς μεταμορφώσεις. Ότι θα την βλέπαμε και γοργόνα, όμως, αυτό ήταν κάτι που δεν περιμέναμε. Όχι τόσο σύντομα, τουλάχιστον, μιας και ο χωρισμός της από τον Russell Brand είναι ακόμα νωπός.

Να όμως που η Perry δεν καταλαβαίνει από χωρισμούς και θλίψεις, και πρόσφατα φωτογραφήθηκε από τον ένα και μοναδικό David LaChapelle για μια νέα διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας ηλεκτρικών συσκευών για τα μαλλιά, GHD.

Η 27χρονη τραγουδίστρια ντύθηκε ως glamorous γοργόνα με ένα εντυπωσιακό, πολύχρωμο κοστούμι με την απαραίτητη ψαρίσια ουρά και πόζαρε μπροστά από ένα μαγικό σκηνικό που απεικόνιζε τον βυθό κάτω από μια γέφυρα που οδηγούσε προς τα σύννεφα. Σκέτο παραμύθι, δηλαδή. Ευτυχώς, πάντως, δεν χρειάστηκε να ξαναβάψει τα μαλλιά της –τρίχα δεν θα της μείνει στο τέλος- αλλά φόρεσε μια μακριά περούκα σε έντονο ροζ-μωβ χρώμα, οποία ανέμιζε λαμπερή και ατίθαση πίσω από τους ώμους της. Το ανέμισμα δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς η Katy διαφήμιζε το διάσημο σεσουάρ της εταιρείας.

Την ίδια ώρα, ο πρώην σύζυγός της Russell Brand πιάστηκε από τον φακό των παπαράτσι να δίνει ένα γενναιόδωρο χρηματικό ποσό σε έναν άστεγο στον δρόμο. Ο καθένας ξεπερνά το διαζύγιο όπως μπορεί, εμείς δεν κρίνουμε.