Πως θα σας φαινόταν ο James McAvoy ως Elton John;

Πως θα σας φαινόταν ο James McAvoy ως Elton John;

Ο πρωταγωνιστής της «Εξιλέωσης» είναι ο επικρατέστερος ηθοποιός για να παίξει τον Elton John στην επικείμενη ταινία για τη ζωή του διάσημου καλλιτέχνη.

Δεν είναι νέο πως ο Elton John είχε σκοπό εδώ και πολύ καιρό να γυρίσει μια ταινία για τη ζωή του, την οποία δεν τη λες και την πιο φυσιολογική που θα μπορούσε να έχει ένας άνθρωπος, πόσο μάλλον ένας θρύλος της ποπ μουσικής και κουλτούρας, εν γένει.

Η ταινία λοιπόν είναι πλέον πραγματικότητα, μιας και οι διαδικασίες για την δημιουργία της έχουν ξεκινήσει και υπεύθυνος της παραγωγής δεν είναι άλλος από τον άντρα του Elton, τον παραγωγό ταινιών David Furnish. Προς το παρόν η επικρατέστερη επιλογή για τον ρόλο του sir Elton στην ταινία είναι ο σκωτσέζος ηθοποιός James McAvoy, έγινε ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του στο «Atonement» («Εξιλέωση»), δίπλα στην Keira Knightley.

Ο ίδιος ο John δήλωσε πρόσφατα σε αμερικάνικη εφημερίδα: «Ο James θα μπορούσε να το κάνει και ο ρόλος του έχει ήδη προσφερθεί. Θέλω απλώς να κάνω μια πραγματικά καλή ταινία για την ιστορία της ζωής μου. Έχουμε ήδη ένα τέλειο σενάριο από τον Lee Hall, που είχε γράψει το «Billie Elliot». Προφανώς δεν θα πρόκειται για μια συνηθισμένη, μέτρια και προβλέψιμη ταινία, γιατί η ζωή μου υπήρξε κάπως τρελή και πιστεύω πως πρέπει να την γυρίσουμε από μία σουρεαλιστική ματιά. Θα λάτρευα να το κάνω έτσι, αυτή η δουλειά είναι τόσο απίθανη».