Η πρεμιέρα του Γιώργου Λιανού στον ΑΝΤ1 κρύβει πολλά "πειράματα"

Η πρεμιέρα του Γιώργου Λιανού στον ΑΝΤ1 κρύβει πολλά "πειράματα"

Από σήμερα  και κάθε Τρίτη έως και Παρασκευή στις 21.00 το βράδυ ο Γιώργος Λιανός  κάνει την πρεμιέρα του σε ένα πρόγραμμα ιδιαίτερο και με πολλές προσδοκίες.

Ήρθε η στιγμή να καταρρίψουμε τους μύθους με το Galileo! Πώς δουλεύει το κινητό μας τηλέφωνο; Από τι κινδυνεύουν οι πιστωτικές μας κάρτες; Πώς θα είναι τα σπίτια του μέλλοντος; Πίσω από κάθε απλό ή πολύπλοκο ερώτημα, αλλά και πίσω από κάθε συνηθισμένο ή ασυνήθιστο γεγονός, υπάρχει μια συναρπαστική ιστορία, που ποτέ δεν φανταστήκαμε. Πράγματα που θεωρούμε δεδομένα και αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά, κρύβουν το δικό τους μυστήριο.

Μετά από 10 χρόνια καθημερινής προβολής στη Γερμανία, 3.000 επεισόδια και επιτυχία σε πολλές ακόμα ευρωπαϊκές χώρες, το Galileo έρχεται να μετατρέψει την επιστήμη... σε διασκεδαστικό θέαμα!

Ο Γιώργος Λιανός μέσα από εκπληκτικά πειράματα θα μας βοηθήσει ν' ανακαλύψουμε, όσα δεν ξέραμε για τον κόσμο μας και να γνωρίσουμε την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Με το Galileo στον ΑΝΤ1 θα διαπιστώσουμε σήμερα πως το μέλλον είναι ήδη εδώ!