Τα σχέδια του Ηλία Βρεττού μετά τις εμφανίσεις του από το Romeo

Τα σχέδια του Ηλία Βρεττού μετά τις εμφανίσεις του από το Romeo

Οι εμφανίσεις του με τον Θάνο Πετρέλη, την Χριστίνα Κολέτσα και την Όλγα Φαρμάκη ολοκληρώθηκαν και μετά από ένα διάλειμμα λίγων ημερών ο Ηλίας Βρεττός ετοιμάζεται για σειρά συναυλιών σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με νέα κομμάτια που ανεβάζουν την διάθεση.

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις του Θάνου Πετρέλη, Ηλία Βρεττού και Χριστίνας Κολέτσα στο ROMEO ύστερα από τέσσερις περίπου μήνες επιτυχίας.

Ο Ηλίας Βρεττός αφού μας έκανε να ερωτευτούμε με το «Μέτρα τ' αστέρια», να τα σπάσουμε με το «Μαζί σου πάω παντού», να χορέψουμε με το «Να 'ξέρες», μας μελαγχόλησε και μας συγκίνησε με το «Δεν σου αξίζω», τώρα ήρθε η στιγμή να δηλώσει «Αποφασισμένος» ότι το 2012 θα είναι η χρονιά του με ένα άκρως χορευτικό τραγούδι που σίγουρα θα ξεσηκώσει το κοινό στις Live εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Σε αυτή την σειρά εμφανίσεων ο Ηλίας , έχοντας δίπλα του τον ταλαντούχο μουσικοσυνθέτη Κώστα Μηλιωτάκη θα παρουσιάσει ένα άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα για όλα τα γούστα, ενώ παράλληλα θα μας παρουσιάσει το νέο του single «Αποφασισμένος» σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Θάνου Παπανικολάου.

Ο νεαρός καλλιτέχνης είναι στην πρώτη δεκάδα των ραδιοφωνικών σταθμών με τα νέα του κομμάτια και το "Δε σου αξίζω" έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία μιας και πολλοί συνάδελφοί του το ερμηνεύουν στα μαγαζιά που εμφανίζονται. Παράλληλα έχει συζητήσεις και με νυχτερινό κέντρο και μπορεί σε δύο μήνες περίπου να εμφανιστεί και πάλι σε μαγαζί της Αθήνας.