Τα μικρομέγαλα του Hollywood

Τα μικρομέγαλα του Hollywood

Μήπως βιάζονται να μεγαλώσουν;

Θυμάστε τότε που φορούσατε τα τακούνια της μαμά σας, μουτζουρωνόσασταν με το κόκκινο κραγιόν και κρεμούσατε αμέτρητες σειρές με πέρλες από το λαιμό; Ε, λοιπόν, μεταφέρετε αυτό το σκηνικό στο λόφο του Hollywood και θα έχετε τις μικρές εικονιζόμενες δεσποινίδες.
Από την κόρη της Demi Moore, την Taylor Momsen και την αδελφή της Lindsay Lohan, Ali, μέχρι την Dakota Fanning, τη Myley Cyrus και την Ava Sambora, τα ανήλικα αυτά κοριτσάκια όχι μόνο δε θυμίζουν σε τίποτα την ηλικία τους και τα νιάτα τους, αλλά κινδυνεύουν να μοιάζουν περισσότερο με συνομήλικες της μαμάς τους.
Λανσάροντας το look της λολίτας, του ατίθασου νιάτου και της νεαρής βαμπ, βαμμένες έντονα και φορώντας σέξι δημιουργίες και υπερβολικά ρούχα, τα μικρά αυτά κορίτσια δείχνουν να έχουν χάσει την αθωότητά τους, ή μάλλον να μην την έζησαν ποτέ. Δεν ξέρουμε αν κάποιοι τις θαυμάζουν, πολλές φορές όμως η υπερβολική δημοσιότητα, ο πλούτος και η ζωή του celebrity που υποχρεώνονται να ενστερνιστούν σε νεαρή ηλικία, οδηγούν σε ακρότητες και έλλειψη ισορροπίας κάνοντάς τες να θυμίζουν κακέκτυπα και παραδείγματα προς αποφυγή.