Rihanna-Chris Brown: Ξανά μαζί;

Γωγώ Φούντα
Rihanna-Chris Brown: Ξανά μαζί;

Mία φήμη που ελπίζουμε να μην επαληθευτεί.

Σχεδόν τρία χρόνια αφού ο Chris Brown αντιμετώπισε κατηγορίες για τον ξυλοδαρμό της τότε φίλης του Rihanna, φήμες θέλουν το ζευγάρι να είναι ξανά μαζί. Σύμφωνα με πληροφορίες την περασμένη Δευτέρα οι δυο τους πέρασαν πέντε ολόκληρες ώρες στο καμαρίνι της διάσημης τραγουδίστριας. Μάλιστα οι δύο πρώην ξοδεύουν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί τελευταία- όπως στο πάρτι του Superbowl στο Greystone Manor του Δυτικού Hollywood υπό το άγρυπνο βέβαια βλέμμα της νέας αγαπημένης του Chris, Karrueche Tran.

Κάτι που δε συνέβη την περασμένη Δευτέρα, όπου ο οξύθυμος ράπερ εθεάθη με έναν φίλο του την ώρα που έβγαινε από το καμαρίνι της Rihanna. To μόνο σίγουρο είναι ότι το πρώην ζευγάρι αναμένεται να περάσει ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί καθώς και οι δύο πρόκειται να εμφανιστούν στα βραβεία Grammy.

Εμείς το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε είναι οι φήμες της επανασύνδεσης να παραμείνουν φήμες και στην αγαπημένη μας Rihanna επιτέλους να συνέλθει και να κάνει καλύτερες επιλογές. Είναι το δεύτερο «φάουλ» που κάνει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ελπίζουμε να μην μας απογοητεύσει ξανά…