Η Grey Goose Vodka πάει στο Sundance παρέα με τους celebrities

Η Grey Goose Vodka πάει στο Sundance παρέα με τους celebrities

Η Grey Goose Vodka ήταν χορηγός στο Sundance Film Festival και οι αστέρες του Hollywood δεν έχασαν την ευκαιρία να τιμήσουν την μοναδική γεύση της.

Η Grey Goose, η βότκα με την καλύτερη γεύση στον κόσμο, φιλοξένησε για 1η φορά στο pop-up club Blue Door της Utah, το Sundance Film Festival, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και δημιουργώντας το hot spot που όλοι επισκέφτηκαν.

Κατά την διάρκεια της διοργάνωσης, η Grey Goose φιλοξένησε στο Blue Door ξεχωριστά dinners προς τιμήν των πρωταγωνιστών των ταινιών που προβλήθηκαν, αλλά και μοναδικά cocktail parties, δίνοντας τη δική της γεύση σε όλες τις στιγμές με τα Grey Goose Bloody Mary & Grey Goose Pear de Lune cocktails. Φυσικά η συμμετοχή των celebrities έγινε ακόμα πιο έντονη όταν το cast της ταινίας «Selest and Jesse Forever» βρέθηκε πίσω από το bar, αναλαμβάνοντας χρέη bartender προσφέροντας στους καλεσμένους τα cocktails που ετοίμαζαν οι ίδιοι οι ηθοποιοί.

Αστέρες του Hollywood αλλά και σκηνοθέτες δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν τα bars της Grey Goose, απολαμβάνοντας μοναδικά cocktails. Την τρίτη ημέρα οι γνωστοί σε όλους μας Sean Penn και Richard Gere βρέθηκαν εκεί για τη συνέντευξη τύπου που αφορούσε τις νέες τους ταινίες «This Must be the Place» και «Arbitrage».

Highlight της διοργάνωσης το photo portrait studio που είχε στηθεί στο Grey Goose Blue Door στο οποίο γνωστοί ηθοποιοί και stars, όπως η Kirsten Dunst επισκέφτηκαν για να απαθανατίσουν τη δική τους μοναδική φωτογραφία.