Κρατερός Κατσούλης: «Ίσως συνεργαστώ με την Κατερίνα σε εκπομπή»

Κρατερός Κατσούλης: «Ίσως συνεργαστώ με την Κατερίνα σε εκπομπή»

Το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τη σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, παρουσιάζοντας μαζί της μια τηλεοπτική εκπομπή, δεν απέκλεισε ο Κρατερός Κατσούλης στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου.

Μιλώντας με τους οικοδεσπότες του Πρωινό ΑΝΤ1 για τα επαγγελματικά σχέδια της συζύγου του, ο Κρατερός ηθοποιός δήλωσε: «Συζητάει διάφορα πράγματα. Με διάφορα κανάλια. Μου τα λέει, αλλά εγώ δεν τα λέω παραέξω. Δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο ακόμα έτσι κι αλλιώς. Έχει και διάφορες δικές της ιδέες, καινούργιες».

«Γιατί δεν κάνετε μια εκπομπή μαζί;» ρώτησε ο Χρήστος Φερεντίνος. «Το έχουμε σκεφτεί σαν ιδέα. Δεν έχουμε καταλήξει ούτε στο concept ακόμα, αλλά αν έχεις κάτι να προτείνεις, εγώ το ακούω γιατί σου έχω εμπιστοσύνη. Το ακούω με προσοχή, το σημειώνω και αν έχεις ιδέα πού να το προτείνω, επίσης θα σε ακούσω. Θα μου άρεσε πολύ αυτή η ιδέα, έτσι κι αλλιώς. Γιατί θα ενώσουμε ο καθένας τις δυνάμεις μας και με έναν διαφορετικό τρόπο θα δούμε κάποια πράγματα και πιστεύω ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον» απάντησε ο ηθοποιός και προκάλεσε σχόλια για πολλές συζητήσεις.

Τέλος να προσθέσουμε ότι ο Κρατερός Κατσούλης επιβεβαίωσε την πληροφορία που ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου, πως η Κατερίνα Καραβάτου άλλαξε λίγο το look της και είναι πλέον καστανόξανθη. «Είμαι πολύ χαρούμενος με την αλλαγή της αυτή. Όταν είδα παλιότερες φωτογραφίες, που το φυσικό της χρώμα είναι το καστανόξανθο, το ανοιχτό καστανό, της είπα ότι έτσι πρέπει να τα κάνει. Της είχα πει ότι μου αρέσει και ότι έπρεπε πολύ σύντομα να τα κάνει καστανά" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτή την περίοδο ο ευτυχισμένος πατέρας εμφανίζεται με την Νίνα Λοτσάρη σε μουσικοχορευτική παράσταση.