Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο όπως κάνουν οι star του Hollywood

Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο όπως κάνουν οι star του Hollywood

Τυπώσαμε στο "Ellie's speaking roses" τα πιο όμορφα λουλούδια.

Εάν βαρεθήκατε τις σοκολατένιες καρδούλες, τα λούτρινα αρκουδάκια και τα κλασικά λουλουδένια μπουκέτα που καταλήγουν στον κάδο των σκουπιδιών, γυρίστε σελίδα και κάντε μία νέα αρχή επιλέγοντας τα πιο πρωτότυπα δώρα από το "Ellie's Speaking Roses". Πρόκειται για μία ιδέα που ξεκίνησε στην Αμερική πριν από δέκα χρόνια και σήμερα, έχοντας λάβει παγκόσμιες διακρίσεις και βραβεία και κερδίζοντας αναγνώριση από τα ΜΜΕ, έχει καθιερωθεί διεθνώς, κατακλύζοντας την αγορά με τις πιο ιδιαίτερες ιδέες. Τριαντάφυλλα που κυριολεκτικά σας μιλάνε, ολόφρεσκα με τυπωμένα μηνύματα, μπομπονιέρες, κεριά, κοχύλια, κουτάκια, μικρά αντικείμενα με εκτυπωμένες από ευχές μέχρι τη φωτογραφία σας και το ξεχωριστό σας δώρο μόλις βρήκε τρόπο να πάρει σάρκα και οστά.
Εμείς όχι μόνο συναντήσαμε την Έλλη που είναι η ψυχή της εταιρείας στην Ελλάδα, αλλά θαυμάσαμε από κοντά κάθε λογής δωράκι, διαλέξαμε το τριαντάφυλλο της αρεσκείας μας και τυπώσαμε το μήνυμα του Queen.gr για τους ερωτευμένους.
"Στην Αμερική η εταιρεία έχει τον Tom Cruise σαν εκπρόσωπό της, ενώ σχεδόν όλοι οι celebrities έχουν προωθήσει την ιδέα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ακόμα και η Jennifer Aniston στο γάμο της με τον Brad Pitt είχε ολόφρεσκα τυπωμένα λουλούδια", μας λέει η Έλλη όλο ενθουσιασμό κι εμείς χαζεύουμε την ατελείωτη ποικιλία από χρώματα και ιδέες. "Ο καθένας μπορεί να επιλέξει το χρώμα, το είδος και το στυλ του δώρου του κι εμείς αναλαμβάνουμε να τον βοηθήσουμε να εντυπωσιάσει. Μας έχουν τύχει διάφορα ευτράπελα. Μία φορά ένας κύριος είχε στείλει ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα στην κοπέλα του ζητώντας της να τον συγχωρήσει. Εκείνη όχι μόνο δεν το δέχτηκε, αλλά απάντησε στέλνοντάς του μία ανθοδέσμη από μαύρα φρέσκα τριαντάφυλλα που έφεραν ένα προσωπικό τυπωμένο μήνυμα", αποκαλύπτει η γλυκύτατη ιδιοκτήτρια κι εμείς απολαμβάνουμε το μυρωδάτο καφέ που μόλις μας έχει προσφέρει.
Προσέξτε όμως, το χρώμα των λουλουδιών που θα επιλέξετε, γιατί κάθε ένα συμβολίζει και κάτι διαφορετικό. Κόκκινα τριαντάφυλλα για να εκφράσετε την αληθινή αγάπη, τον σεβασμό, την δύναμη και το πάθος. Ανοιχτόχρωμα ροζ μπουμπούκια για να συνδέσετε τη γλυκύτητα με τη βαθιά ευγνωμοσύνη και εκτίμηση. Τα κίτρινα τριαντάφυλλα θυμίζουν τον ήλιο και μεταφέρουν το μήνυμα της αφθονίας. Συμβολίζουν την ζεστασιά ,την φιλία και τρυφερότητα ενώ είναι το μόνο χρώμα τριαντάφυλλων που δεν εκφράζει τον ρομαντισμό και τον έρωτα. Στη βικτωριανή εποχή τα κίτρινα τριαντάφυλλα συνδέονταν με το φθόνο και την εμπάθεια, κάτι που στις μέρες μας έχει ξεπεραστεί.Τα πορτοκαλί τριαντάφυλλα θυμίζουν τη φωτιά και γι' αυτό συμβολίζουν το πάθος, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό. Τα μωβ τριαντάφυλλα συνδέονται με τη γοητεία και τον "έρωτα με την πρώτη ματιά". Γενικότερα χρησιμοποιούνται για να δηλώσουν λατρεία. Τα μπλε τριαντάφυλλα παράγονται μόνο με τεχνητό τρόπο και συμβολίζουν την επιθυμία για το ανεκπλήρωτο, ενώ τα μαύρα τριαντάφυλλα συμβολίζουν το τέλος και τον αποχαιρετισμό.
Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε το χρώμα που αντιπροσωπεύει τα αισθήματά σας και να αφήσετε το "Ellie's Speaking Roses" να τυπώσει το κατάλληλο μήνυμα για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Μόλις βρήκατε το πιο εντυπωσιακό δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!


Ellie's Speaking Roses

Λεωφόρος Αναπαύσεως 30, Βριλήσσια, 15235 Αθήνα

210 6136193

Facebook Page
Ellie's speaking roses