Τι λέει ο πρώην σύζυγος της Angelina Jolie για την άτακτη ηθοποιό;

Τι λέει ο πρώην σύζυγος της Angelina Jolie για την άτακτη ηθοποιό;

Oι δύο πρώην εραστές έχουν γίνει καλοί φίλοι.

Η Angelina Jolie βρέθηκε στην 62η Berlinale μαζί με το σύντροφό της, αλλά λίγο πιο κει εθεάθη άλλος ένας άντρας της ζωής της, ο Billy Bob Thornton.
Ο Thornton βρέθηκε εκεί για να παρουσιάσει το «Jayne Mansfield's Car», και η Jolie το «In the land of Blood and Honey», που αποτελεί και το πρώτο σκηνοθετικό της ντεμπούτο.

Η διάσημη star, ντυμένη στα χρυσά και λαμπερή στην αγκαλιά του Brad Pitt όχι μόνο δεν ασχολήθηκε με τον πρώην σύζυγό της, αλλά αδιαφόρησε παντελώς δείχνοντας πως έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν. Από την άλλη, δε θα λέγαμε το ίδιο και για τον Billy Bob, ο οποίος δεν έχασε ευκαιρία να αναφερθεί στην παλιά αγαπημένη του.

«Αντίθετα με ότι συμβαίνει με τα περισσότερα ζευγάρια που χωρίζουν και που συνήθως προσπαθούν ο καθένας να αναφερθεί στα πράγματα που τους έκαναν να μισήσουν ο ένας τον άλλο, η σχέση μου με την Angelina παραμένει πάντα φιλική. Την αγαπώ σαν φίλος όπως εξακολουθεί να με αγαπά κι αυτή. Μιλάμε και μάλιστα δεν έχουμε προλάβει να τα πούμε σήμερα ακόμα καθώς ο καθένας μας προσπαθεί να προωθήσει την ταινία του».
Να τον πιστέψουμε;