Η Jennifer Aniston «το έχει» και στα 40

Η Jennifer Aniston «το έχει» και στα 40

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό GQ με τα απολύτως απαραίτητα δείχνοντας πως είναι πιο σίγουρη από ποτέ για τον εαυτό της.

6a00d8341c630a53ef016301646eca970d-600wi_copy
aniston41

Το ότι η Jennifer Aniston άλλαξε τελείως στάση ζωής από τη στιγμή που γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Justin Theroux, είναι γεγονός. Άλλος αέρας, άλλη γκαρνταρόμπα, νέες πτυχές στην καριέρα της (βλ. σκηνοθεσία) και πάνω απ' όλα, αυτοπεποίθηση στο κόκκινο. Αν, ωστόσο, υπήρχαν μέχρι σήμερα άνθρωποι που αμφισβητούσαν την αλλαγή της Aniston και την χαρακτήριζαν ακόμα ως «την πρώην του Brad Pitt», η νέα της φωτογράφιση για το αμερικάνικο περιοδικό GQ έρχεται για να τους κλείσει το στόμα.

Η Jennifer ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στη νέα της ταινία «Wanderlust» (στην οποία και γνωρίστηκε με τον Theroux), και το θέμα της φωτογράφισής τους είναι «Η Jennifer Aniston κάνει αταξίες με τον Paul Rudd». Αν ο τίτλος δεν σας έδωσε μια κάποια ιδέα για το concept, το μαύρο σουτιέν, η μικροσκοπική μαύρη φούστα και οι μαύρες γόβες στιλέτο της Aniston σίγουρα θα σας δώσουν την εικόνα -υπεύθυνος για την οποία είναι ο διάσημος φωτογράφος και καλός φίλος της Aniston, Terry Richardson, ο οποίος και ανέλαβε τη φωτογράφιση,

Η 43χρονη ηθοποιός, δεν θυμίζει σε τίποτα μια γυναίκα της ηλικίας της, χάρη στο αψεγάδιαστο σώμα της και το λαμπερό και ανανεωμένο πρόσωπό της.

«Τα 40 είναι τέλεια! Ω Θεέ μου, τα 30 μου ήταν χάλια. Αλλά τα 40 είναι υπέροχα!», λέει η ίδια στην συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφιση.



Η Aniston αποκάλυψε επίσης πως έχει πάρει κάποια κιλά τελευταία επειδή έκοψε το κάπνισμα –όχι πως κάτι τέτοιο είναι εμφανές: «Έκοψα πρόσφατα το κάπνισμα και η αλήθεια είναι πως παίρνεις μερικά κιλάκια. Η διαφορά φαίνεται, ειδικά αν δεν είσαι στα 20 σου».



Η δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να της κάνει την, γραφική πλέον, ερώτηση για το αν περιμένει παιδί και πως νιώθει για την μητρότητα, αλλά η ηθοποιός δεν μάσησε τα λόγια της και απάντησε καθαρά και ξάστερα: «Νομίζω πως ο κόσμος θέλει να αποκτήσω ένα παιδί τώρα. Εγώ όμως είμαι ακόμα της λογικής: ότι είναι να γίνει θα γίνει. Είμαι ήρεμη και χαλαρή με όποιο κι αν είναι το σχέδιο. Δεν είμαι στη φάση: Πρέπει να αποκτήσω παιδί! Και βάζω τα όρια σε όλη αυτή τη κουβέντα για παιδιά. Δεν είμαι έγκυος σε τρίδυμα. Ούτε σε δίδυμα. Ούτε σε ένα μόνο μωρό. Δεν έχω συλλάβει παιδί. Το ακούσατε από εμένα. Δεν είμαι γκαστρωμένη αυτή τη στιγμή».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης, στο οποίο ο Paul Radd εξηγεί γιατί αγαπά την Jennifer. Και να μην εξηγούσε, πάντως, δεν θα ήταν δύσκολο να τον πιστέψουμε.