Θα έπρεπε να ανησυχεί η Angelina αν γίνει ο πρώην γάμος της ταινία;

Γωγώ Φούντα
Θα έπρεπε να ανησυχεί η Angelina αν γίνει ο πρώην γάμος της ταινία;

Εσείς τι λέτε;

Μπορεί όλοι μας να θαυμάζουμε και ίσως και να ζηλεύουμε το ζεύγος Angelina Jolie και Brad Pitt, όμως δε θα πρέπει να ξεχνάμε το… αμαρτωλό παρελθόν των δύο διάσημων ηθοποιών.

Για όσους λοιπόν το έχουν ξεχάσει, υπενθυμίζουμε ότι η αγαπημένη Angelina υπήρξε για χρόνια παντρεμένη με τον κατά, πολύ μεγαλύτερό της, Billy Bob Thornton. Οι εξομολογήσεις για τα περίεργα χόμπι τους και τις ανταλλαγές… αίματος είναι πάνω κάτω γνωστές. Αυτό που έγινε γνωστό μόλις λίγες μέρες πριν είναι ότι ο Thornton σκοπεύει να γυρίσει ταινία βασισμένη στο γάμο του με την Angie.

Το φιλμ θα έχει τίτλο And Then We Drove και η υπόθεση, σύμφωνα με τον ίδιο έχει να κάνει με έναν τύπο που βρίσκεται σε road trip και συναντά στο δρόμο μία κοπέλα την οποία και παίρνει μαζί του.

Μπορεί το στόρι να ακούγεται κάπως βαρετό αλλά σίγουρα το να βλέπεις τη ζωή ενός από τα πιο παράξενα και αντισυμβατικά ζευγάρια της showbiz μόνο βαρετό δεν πρόκειται να είναι.

Και αν αναρωτιέστε γιατί αυτός ο τόσο πετυχημένος γάμος τελείωσε, έρχεται και η απάντηση της Angelina: «Πραγματικά δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω τότε αλλά με τον καιρό αλλάξαμε και ανακαλύψαμε ότι τελικά δεν είχαμε και τόσα πολλά κοινά. Πιστεύω ότι έφταιγε κυρίως το ότι ήμουν πολύ νέα».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο χωρισμός από τον Billy Bob της βγήκε σε καλό… Κατέληξε με το Brad Pitt!