Που πήγε η γενειάδα του Zach Galifianakis;

Που πήγε η γενειάδα του Zach Galifianakis;

Ο αγαπημένος μας κοκκινοτρίχης αποφάσισε να απαλλαχτεί από την φουσκωτή γενειάδα του και έγινε άλλος άνθρωπος.

spl279163_125

Αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο είναι γνωστός ο Zach Galifianakis, εκτός φυσικά από το ταλέντο του και το καυστικό χιούμορ του, αυτό είναι η τεράστια, κατακόκκινη γενειάδα του, η οποία είχε γίνει τόσο καιρό κάτι σαν το σήμα κατατεθέν του. Και λέμε «είχε» και όχι «έχει» γιατί αυτή η γενειάδα δεν υπάρχει πια.



Ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται πως κουράστηκε από αυτό το τριχωτό φορτίο που κουβαλούσε για τόσα χρόνια και αποφάσισε να το ξεφορτωθεί. Έτσι, εθεάθη τις προάλλες σε μια εξόρμηση για ψώνια στη Νέα Ορλεάνη, «φορώντας» μόνο ένα παχύ, και εξαιρετικά περιποιημένο να σχολιάσουμε, μουστάκι. Τα γένια του ήταν άφαντα και στη θέση τους βρίσκονταν τα ροδαλά, λεία, μάγουλα του Zach –τουλάχιστον έμεινε κάτι κόκκινο στο πρόσωπό του.

Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που ο ηθοποιός εξαφανίζει τα γένια του, καθώς τα είχε ξυρίσει «στον αέρα» παλιότερα, κατά την προβολή ενός ζωντανού επεισοδίου του Saturday Night Live. Επίσης, είχε δηλώσει μετά την κυκλοφορία του «Hangover II» πως είχε σκεφτεί σοβαρά να τους βάλει φωτιά για χάρη της ταινίας, τελικά όμως αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του. Δεν μπορούμε να πούμε πως δεν του πάει το νέο clean look, αλλά μάλλον θα πας πάρει λίγο καιρό μέχρι να το συνηθίσουμε.