Πως γνωρίστηκαν Halle Berry και Olivier Martinez;

Πως γνωρίστηκαν Halle Berry και Olivier Martinez;

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας που έφερε κοντά τους δύο ηθοποιούς.

article-0-11C5BDD7000005DC-746_634x477
article-2102312-11C5BDD3000005DC-770_634x478

Είναι ζευγάρι εδώ και σχεδόν δύο χρόνια και πριν λίγο καιρό ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους. Η Halle Berry και ο Olivier Martinez είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, κάτι που αποδεικνύουν οι φωτογραφίες των παπαράτσι που κάνουν τον γύρο του κόσμου και τους δείχνουν πάντα αχώριστους, ενώ η μικρή κόρης της Berry, η 3χρονη Nahla, φαίνεται πως έχει συνηθίσει τον Martinez ως πατρική φιγούρα κι έχει δημιουργήσει μια στενή σχέση μαζί του. Κάτι όχι και τόσο περίεργο, αν σκεφτούμε το χαρακτήρα του βιολογικού της πατέρα και πρώην της Berry, Gabriel Aubry, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Ποιο ήταν όμως το γεγονός που έφερε κοντά τους δύο ηθοποιούς και τους έκανε να ερωτευτούν;

Berry και Martinez γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Dark Tide» το 2010, ένα θρίλερ με φόντο τον άγριο ωκεανό και τους κινδύνους που κρύβει, στο οποίο συμπρωταγωνιστούσαν, αρκετά ειρωνικά, ως ζευγάρι. Στην ταινία, η 43χρονη ηθοποιός υποδύεται μια επαγγελματία δύτη που αναγκάζεται να επιστρέψει στα βαθιά και γεμάτα καρχαρίες νερά, εννιά χρόνια μετά από ένα τραγικό συμβάν με έναν φονικό καρχαρία που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. Ο Olivier παίζει έναν παλιό της σύντροφο στις δύσεις αλλά και πρώην άντρα της, που την πείθει να επιστρέψει στο νερό και να αντιμετωπίσει τους δαίμονές της.





Η ταινία θα κυκλοφορήσει για περιορισμένο χρονικό διάστημα (γιατί, η αλήθεια είναι πως δεν τη λες και κελεπούρι) στους κινηματογράφους παγκοσμίως στις 30 Μαρτίου, και μπορείτε να δείτε παρακάτω το πρώτο επίσημο trailer.

Όσο για την Berry, αυτός πρόκειται να είναι ο τρίτος γάμος της και, όπως αναφέρει και μια πηγή από το κοντινό της περιβάλλον: «Η Halle είχε αποφασίσει να μην ξαναπαντρευτεί ποτέ, αλλά εμπιστεύεται τον Olivier. Την κάνει να νιώθει ασφαλής. Δεν αφήνεις τέτοιον άντρα». Μάλλον, λοιπόν, ο Martinez δεν τη βοήθησε να ξεπεράσει τους φόβους της μόνο στην ταινία, αλλά και στην πραγματική ζωή.