To menu των celebrity για τη βραδιά των Oscar

To menu των celebrity για τη βραδιά των Oscar

Ο διευθυντής εστίασης σε Ελλάδα και εξωτερικό Ευάγγελος Μητσοτάκης μας δίνει μοναδικές πληροφορίες για την φαντασμαγορική βραδιά καθώs και φωτογραφικό υλικό.

Η απονομή των βραβείων θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου στις 19:00 ακριβώς στο Hollywood, ενώ όπως και κάθε χρόνο η ζωντανή μετάδοση θα ξεκινήσει στις 16:00 από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC, ενώ αναμένεται να μεταδοθεί σε πάνω από 225 χώρες παγκοσμίως. Ένα πρόσωπο που κλέβει την παράσταση κάθε χρόνο είναι ο celebrity chef αυστριακής καταγωγής, Wolfgang Puck,ο οποίος για 18η χρονιά θα επιμεληθεί το μενού της βραδιάς για τους 1500 σημαντικούς καλεσμένους.

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε τι θα σερβιριστεί το βράδυ της απονομής από έναν άνθρωπο που έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια στο Beverly Hills και γνωρίζει ακριβώς λεπτομέρειες για τη βραδιά των Oscar, καθώς συνδέεται με προσωπική γνωριμία με τον Wolfgang Puck και δεν είναι άλλος από τον γνωστό διευθυντή εστιατορίων σε Αμερική και Ελλάδα, Ευάγγελο Μητσοτάκη.

Το menu το οποίο έχει επιμεληθεί ο Wolfgang Puck μαζί με τον επίσης πολύ γνωστό chef Matt Bencivenga, θα περιλαμβάνει περισσότερα από 50 διαφορετικά εδέσματα, καθώς θα και τα διάσημα πλέον «καναπέ σολομού» σε σχήμα του χρυσού αγαλματιδίου, κοτομπουκιές με ξύσμα μαύρης τρούφας, τάκος αστακού με τοματάκια και πίκλες, σαλάτα παντζαριών με βούτυρο από φιστίκι, τυρί μπουράτα και βαλσάμικο εσπεριδοειδών, καθώς επίσης όλα τα επιδόρπια όπως αγαλματίδια oscar σοκολάτας με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων που εχει επιμεληθεί η pastry chef Sherry Yard's.

Το κυρίως γεύμα θα περιλαμβάνει 3 πιάτα και θα βασίζονται σε τοπικά προϊόντα της California και σε φρέσκα θαλασσινά, ενώ η έκπληξη στο επιδόρπιο θα έχει αναφορά στο χρυσό αγαλματίδιο σε τρισδιάστατη απεικόνιση.