H Jennifer Aniston είναι αντροχωρίστρα;

Γωγώ Φούντα
H Jennifer Aniston είναι αντροχωρίστρα;

Πότε ξεκίνησε τελικά η σχέση Aniston - Theroux;

Μήπως η αγαπημένη μας Jennifer Aniston, η οποία έγινε ιδιαιτέρως συμπαθής στον γυναικείο πληθυσμό μετά την υπόθεση της απιστίας του Brad Pitt, δεν είναι και τόσο αθώα;

Μπορεί η ίδια αλλά και ο νέος της αγαπημένος Justin Theroux να το αρνούνται, όμως οι φήμες ότι οι δυο τους είχαν δεσμό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Wanderlust οργιάζουν. Και μπορεί να μην υπάρχει τίποτα το μεμπτό σε όλο αυτό εκτός από μία μικρή λεπτομέρεια: ο Theroux είχε ήδη σχέση με κάποια άλλη!

Μην αντέχοντας λοιπόν την αδικία και την... κατακραυγή του κόσμου, ο ηθοποιός δήλωσε στην πρεμιέρα της ταινίας: «Με την Jennifer κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ήμασταν μόνο φίλοι. Ξέρω ότι αυτό δεν εξυπηρετεί κάποιους καλοθελητές αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ήμασταν φίλοι τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων».

Η Jennifer από την πλευρά της, όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία της με τον Justin, είπε: «Απολαύσαμε κάθε στιγμή των γυρισμάτων. Ομολογώ πως με αυτή την ταινία μου δόθηκε η ευκαιρία να δραπετεύσω για τρεις ολόκληρους μήνες. Βρισκόμασταν πραγματικά στην μέση του πουθενά»!

Οπωσδήποτε έκαναν φιλότιμες προσπάθειες για να μας πείσουν... Ωστόσο εμείς διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας. Η χημεία μεταξύ τους ήταν κάτι παραπάνω από... ύποπτη!