Ο Justin Theroux και η ψύχωση της Aniston με το breakdance

Ο Justin Theroux και η ψύχωση της Aniston με το breakdance

Ο ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για την «κοπέλα» του, και αποκάλυψε την κρυφή πλευρά του –αυτή του χορευτή. Σοβαρά, αυτό πρέπει να το δείτε.

Τόσο καιρό που παρακολουθούσαμε το ζευγάρι Jennifer Aniston – Justin Theroux, είχαμε σχηματίσει την εντύπωση πως ο 40χρονος ηθοποιός είναι εξαιρετικά σοβαρός, μετρημένος και απόμακρος, τουλάχιστον στην περίπτωση των δημοσιογράφων και των παπαράτσι. Ε, καμία σχέση.

Ο Theroux εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, στα πλαίσια της προώθησης της νέας του ταινίας «Wanderlust», και κάποια στιγμή το θέμα της συζήτησης πήγε, αναπόφευκτα, στην Aniston και στην σχέση τους. Η Ellen ωστόσο, δεν αναλώθηκε σε κάποια από τις κλασικές ερωτήσεις που ρωτάνε όλοι το διάσημο ζευγάρι, αλλά αντίθετα αποκάλυψε ένα κρυφό ταλέντο του Theroux, το οποίο έχει γίνει και εμμονή της Jennifer. Το breakdance.

Η ιστορία, θέλει την Aniston να έχει πάθει ψύχωση από όταν είδε τη σκηνή στην ταινία «Zoolander» όπου ο καλός της χορεύει breakdance, και από τη στιγμή που έγιναν ζευγάρι δεν έχει σταματήσει να του ζητά να της την αναπαραστήσει.

«Έχω ένα πολύ συγκεκριμένο ζευγάρι παπουτσιών με το οποίο χορεύω breakdance» εξήγησε ο Justin στην Ellen «Είχα χορέψει και στον γάμο κάποιων φίλων και έκτοτε η Jennifer μου λέει συνέχεια «Πότε θα χορέψεις breakdance για μένα;». Αν δεν έχω τα παπούτσια μου, δεν χορεύω».

Επειδή όμως κανένας από όσους έχουν πάει στην εκπομπή της DeGeneres δεν έχει καταφέρει να περάσει το δικό του, ο Theroux δεν θα ήταν εξαίρεση. Έτσι η παρουσιάστρια έβγαλε μια σακούλα πίσω από την πολυθρόνα της, που είχε στείλει η ίδια η Aniston, η οποία περιείχε τα τόσο σημαντικά παπούτσια breakdancing του ηθοποιού.

Αυτό που ακολούθησε δεν περιγράφεται με λόγια, γι' αυτό καλύτερα να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Εκείνη η άποψη που είχαμε για τον Theroux, πάντως, είναι πλέον ακόμα πιο ισχυρή.