Το μυστικό παρελθόν του Jon Hamm, πρωταγωνιστή της σειράς Mad Men

Το μυστικό παρελθόν του Jon Hamm, πρωταγωνιστή της σειράς Mad Men

Ο Jon Hamm αποκάλυψε στη Daily Mail τη δύσκολη πορεία του μέχρι το «Mad Men» και την κατάκτηση της Χρυσής Σφαίρας Καλύτερου Ηθοποιού τo 2008.

Ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη, σύμφωνα με το περιοδικό People, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Daily Mail πως πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές μέχρι να καταλήξει στο πλατό του «Mad Men» και είναι μια επιτυχία που ακόμη δε μπορεί να πιστέψει.

Όπως φαίνεται το παρελθον του Jon κρύβει μυστικά όπως και το παρελθόν του τηλεοπτικού alter ego του Don Draper -ή Richard Whitman όπως λέγεται πραγματικά o χαρακτήρας του στη σειρά- και έχει χρειαστεί να κάνει κάθε είδους δουλεία πρωτού γίνει ο επιτυχημένος πρωταγωνιστής του «Mad Men». Μάλιστα ο Jon δήλωσε πως απείχε πολύ παλιότερα από τον cool, στιλάτο, γυναικοκατακτητή Don Draper και ήταν αρκετά χαμηλών τόνων ενώ δούλευε ως μπαρμαν, σερβιτόρος και δάσκαλος προκειμένου να επιβιώσει.

Ο 39χρόνος Jon πλεόν δηλώνει πως δε λησμονεί από που ξεκίνησε και πως όλο αυτό που συμβαίνει τώρα είναι μια ευχάριστη εξέλιξη που ποτε δεν είχε φανταστεί.