Ο James Franco αγαπάει όλες του τις δουλειές

Ο James Franco αγαπάει όλες του τις δουλειές

Και εκεί που αναρωτιόμασταν πότε (και ποιος) θα σχολίαζε τη μανιασμένη του υπερπλήρη επαγγελματική ζωή, το Saturday Night Live μας έδωσε την απάντηση.

Το daily Franco της ημέρας προέκυψε όχι από κάποια νέα ανακοίνωση των πλάνων του αλλά από το σατιρικό σκετσάκι του Saturday Night Live της περασμένης εβδομάδας.

Το Saturday Night Live είναι μια από τις μακροβιότερες κωμικές, σατιρικές και stand up comedy εκπομπές της Αμερικάνικης τηλεόρασης. Από το 1975 που έκανε το ντεμπούτο του στο δίκτυο NBC μέχρι σήμερα μας έχει προμηθεύσει με μερικούς από τους σπουδαιότερους κωμικούς ηθοποιούς, ανάμεσα στους οποίους η Tina Fey, ο Billy Crystal, o Robert Downey Jr, o Will Ferrell, o Jim Belushi, o Ben Stiller, o Adam Sandler και αμέτρητοι ακόμα. Μιλάμε για ένα show με τεράστια τηλεθέαση από το οποίο έχει περάσει όλη η αφρόκρεμα του Hollywood ως παρουσιαστές -οικοδεσπότης του show είναι άλλος κάθε Σάββατο που προβάλλεται ζωντανά το show- αλλά και οι σημαντικότεροι μουσικοί που παίζουν ζωντανά στο πλατό του (το περασμένο προσκεκλημένη ήταν η Αμερικανίδα ράπερ Nicky Minag, ένα από τα πιο hit ονόματα της μουσικής αυτή τη στιγμή).

Εκτός από τα celebrities στο SNL αφθονεί και το χιούμορ. Και, στο επεισόδιο του Σαββάτου που μας πέρασε, έφτασε η στιγμή να πιάσουν στα στόματά τους και τον πολυσυλλεκτικό και ακούραστο James Franco σατιρίζοντάς τον σε ένα σκετς (το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω) για την -υπερβολικά- πολυάσχολη επαγγελματική του ζωή.

Το αγόρι έχει αποδεδειγμένα χιούμορ και περιμένουμε την απάντησή του. Μέχρι τότε απολαύστε το στιγμιότυπο που αν και τόσο χιουμοριστικό είναι πέρα για πέρα αληθινό.